Weather Icon

Γιώργος Αϋφαντής: Ανοίγουμε πυρ για τα θέματα Εθνικής Κυριαρχίας και Κύπρου

Γιώργος Αϋφαντής: Ανοίγουμε πυρ για τα θέματα Εθνικής Κυριαρχίας και Κύπρου

Γιώργος Αϋφαντής: Δεν πάμε για τα φράγκα στις ευρωεκλογές, όπως οι άλλοι. Δεν θέλουμε να γίνουμε επαγγελματίες ευρωβουλευτές.

Ο πρέσβης ε.τ. Γιώργος Αϋφαντής, εξηγεί γιατί μετά την ιδρυτική διακήρυξη της 12ης Μαρτίου της επιτροπής για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο, πλέον η κίνηση κατέρχεται και στις ευρωεκλογές του Ιουνίου με ψηφοδέλτιο που ανακοινώνει την ερχόμενη Παρασκευή και την ονομασία : “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο!”

Όπως εξηγεί ο κ. Αϋφαντής , στη συγκυρία των επικείμενων εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επιλέγουμε να παρέμβουμε στην εκλογική διαδικασία επειδή στην ΕΕ διακυβεύονται σημαντικές πτυχές της Ελληνικής εθνικής κυριαρχίας, όπως επίσης η ανεξαρτησία και ακεραιότητα της Κύπρου. Επιδιώκουμε την επαναφορά της μονίμως εκτροχιασμένης συζήτησης για τους όρους και στόχους της συμμετοχής Ελλήνων ευρωβουλευτών στο forum του Ευρωκοινοβουλίου: τί οφείλουν να πράξουν ώστε να ανακοπεί ο αφομοιωτικός και με όρους υποδεεστέρου έθνους εντοιχισμός της Ελλάδας σε μια Γερμανική, κατά μείζονα λόγο, Ευρώπη;

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube