Weather Icon

Στην Αρμενία μεταβαίνει ο Ν. Δένδιας – Θα συζητήσει θέματα ασφάλειας και άμυνας

Στην Αρμενία μεταβαίνει ο Ν. Δένδιας – Θα συζητήσει θέματα ασφάλειας και άμυνας

Θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν

Θέματα περαιτέρω ενίσχυσης της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας – Αρμενίας, όπως και οι εξελίξεις σε περιφερειακά και διεθνή ζητήματα στον τομέα της Ασφάλειας και Άμυνας, θα τεθούν επί τάπητος κατά τη συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια με τον Αρμένιο ομόλογό του, Σούρεν Παπικιάν, στην Αρμενία, όπου ο κ. Δένδιας μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα (4/3), για επίσημη επίσκεψη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ερεβάν, ο Νίκος Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, ενώ θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών, Αραράτ Μιρζογιάν. Ακόμη, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Αρμενικής Γενοκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση των δύο υπουργών Εθνικής Άμυνας είναι η δεύτερη η οποία λαμβάνει χώρα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς είχε προηγηθεί η συνάντηση των κ.κ. Δένδια και Παπικιάν στην Αθήνα, στις 14 Δεκεμβρίου 2023.

liberal.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube