Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 4 Μαρτίου 2024

Μεντβέντεφ: Η Ουκρανία είναι Ρωσία, θα συνεχίσουμε τον πόλεμο μέχρι να συνθηκολογήσει

Μεντβέντεφ: Η Ουκρανία είναι Ρωσία, θα συνεχίσουμε τον πόλεμο μέχρι να συνθηκολογήσει

“Θα επιστρέψουν εδάφη στη Ρωσία”

Η Ουκρανία είναι Ρωσία και η Μόσχα θα συνεχίσει τον πόλεμό της, τον οποίο ονομάζει “Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση”, μέχρι το Κίεβο να συνθηκολογήσει, τόνισε ο τέως πρόεδρος και τέως πρωθυπουργός, νυν αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Ρωσιας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Οι εντάσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας είναι πια χειρότερες από ό,τι κατά τη διάρκεια της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας το 1962, ανέφερε ο τέως αρχηγός του ρωσικού κράτους, σύμφωνα με το πρακτορείο RIA.

Ο Μεντβέντεφ είπε σε δημόσια διάλεξη ότι οι ειδικές δυνάμεις και οι στρατιωτικοί σύμβουλοι των ΗΠΑ διεξάγουν ήδη πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

“Δεν μπορούμε να αναγεννήσουμε τη Σοβιετική Ένωση, ωστόσο τα τμήματα που ιστορικά ανήκουν στη Ρωσία θα πρέπει να επιστρέψουν στον έλεγχό της”, συμπλήρωσε.

“Με την τωρινή ουκρανική κυβέρνηση δεν μπορούν να υπάρξουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Με μία μελλοντική θα μπορούσε να συμβεί, αλλά θα πρέπει να έχει αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα”, κατέληξε ο Μεντβέντεφ.

capital.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube