Weather Icon
Video , Τουρκία 5 Μαρτίου 2024

Μεγάλη ανησυχία στην Τουρκία! Προάγγελος μεγαλύτερου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη τα 4,9 Ρίχτερ στα Δαρδανέλια

Μεγάλη ανησυχία στην Τουρκία! Προάγγελος μεγαλύτερου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη τα 4,9 Ρίχτερ στα Δαρδανέλια

Προπομπός δυναμικότερου χτυπήματος του Εγκέλαδου λένε οι Τούρκοι σεισμολόγοι.

Πανικός στην Τουρκία με τον σεισμό της τάξεως των 4,9 της κλίμακας Ρίχτερ στα Δαρδανέλια, τον οποίο οι σεισμολόγοι θεωρούν προάγγελο δυναμικότερου χτυπήματος του Εγκέλαδου.

«Η περιοχή μας ανησυχεί. ένας σεισμός που θα είναι μεγαλύτερος των 7 Ρίχτερ, νότια του Μαρμαρά ή στο ρήγμα της Ανατολίας, θα είναι ένας σεισμός που θα επηρεάσει όλη την περιοχή την Κων/πολη την Προύσα, τα Δαρδανέλια κτλ», είπε ο σεισμολόγος Σουλεϊμάν Παμπάλ, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

«Από εδώ και πέρα κάθε σεισμός είναι προάγγελος του μεγάλου σεισμού που περιμένουμε στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή οι μικροί σεισμοί σπάνε σιγά σιγά τα ρήγματα και οδηγούν σε μεγάλους σεισμούς. Σαν να είναι μια προετοιμασία. Ανοίγει το μεγάλο ρήγμα που θα προκληθεί. Αυτοί οι σεισμοί είναι τα σημάδια του μεγάλου σεισμού», προειδοποίησε από την πλευρά του ο σεισμολόγος Χουσεΐν Οζτούρκ.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα, στα τέλη Φεβρουαρίου, όπως σας είχε πληροφορίσει ο Γεωπόλδος του Sportdog, ο Νατζί Γκιορούρ, ένας από τους πιο αξιόπιστους γεωλόγους στην Τουρκία ανέφερε, ότι σύντομα και σίγουρα, θα γίνει μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη, μεγαλύτερος των 7 Ρίχτερ.

ΠΗΓΗ: Γεωπόλδος/Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube