Weather Icon

Μανώλης Κοττάκης: Να γίνει έρευνα για τη μονταζιέρα!

Μανώλης Κοττάκης: Να γίνει έρευνα για τη μονταζιέρα!

Μανώλης Κοττάκης: Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης «Μετωπική σύγκρουση» στη Βουλή

Ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας “Εστία” , αρθρογράφος- συγγραφέας Μανώλης Κοττάκης, μιλώντας με αφορμή την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας, σημειώνει με νόημα ότι συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι κάνουν λάθος να υπολογίζουν με εκλογικούς όρους την υπόθεση των Τεμπών, αν χάνουν ή αν κερδίζουν, όσο η αλήθεια και η κατάδειξη ευθυνών δεν αποτελεί βασικό θέμα, οι νεκροί των Τεμπών θα είναι μια διαρκής ανοιχτή πληγή στο συλλογικό συνειδητό της κοινωνίας έξω και μακριά από τα μικροκομματικά παιχνίδια.

Είναι εντυπωσιακό , λέει ο κ. Κοττάκης , ότι στη Βουλή , κυβερνών κόμμα και αντιπολίτευση μιλάνε για διαπλοκή και οικονομικά συμφέροντα, με γλωσσοδέτη όλοι τους όμως, ως προς τα ονόματα. Μάλιστα αναφέρεται στα ανοιχτά ερωτήματα της “Εστίας” , όπως το αν και ποιος επιχειρηματίας ανέλαβε να πληρώσει την εγγύηση σε κατηγορούμενο ανώτερο στέλεχος του ΟΣΕ για να μην προφυλακιστεί . Ο Μανώλης Κοττάκης επισημαίνει ότι ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του δεν απάντησε σε κανένα από τα κρίσιμα ερωτήματα που τον αφορούν, όμως πρόσθεσε ότι δεν είναι μόνο ο Καραμανλής που θα έπρεπε να απαντήσει για εκείνο το τμήμα της υπόθεσης που τον αφορά, αλλά πολλοί περισσότεροι , ιδίως οι εμπλεκόμενοι με την συγκάλυψη κρίσιμων στοιχείων της τραγωδίας. Εξίσου απογοητευτική , είπε και η εικόνα της αντιπολίτευσης, που δεν επικεντρώθηκε σε κρίσιμα στοιχεία και ερωτήματα για την όλη υπόθεση, αλλά αναλώθηκε σε επικοινωνιακές εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube