Weather Icon
Τουρκία 19 Μαρτίου 2024

Ερντογάν κατά Δύσης: “Δεν μπορούσαμε να παράγουμε ούτε καρφίτσα, τώρα περιμένουν στη σειρά για όπλα”

Ερντογάν κατά Δύσης: “Δεν μπορούσαμε να παράγουμε ούτε καρφίτσα, τώρα περιμένουν στη σειρά για όπλα”

Νέο αντιδυτικό παραλήρημμα Ερντογάν

Πυρά κατά της Δύσης εξαπέλυσε χθες ο Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του προς αξιωματικούς, κατά την οποία έκανε προκλητικές δηλώσεις ότι έπρεπε το 1974 να καταληφθεί όλη η Κύπρος από τις τουρκικές δυνάμεις.

“Δεν μπορούσαμε να παράγουμε ούτε μια καρφίτσα! Οι ΗΠΑ και Δύση δεν μάς έδιναν ούτε πιστόλι! Μας απέκλεισαν! Μα είμαστε σύμμαχοι. Δεν το άκουγαν. Αλλά σήμερα εμείς τους πουλάμε εγχώριας κατασκευής όπλα! Εκείνοι περιμένουν στη σειρά. Εκεί φτάσαμε” δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, “είδατε πως ναυπηγήσαμε το αεροπλανοφόρο μας. Τώρα έχουμε την αποφασιστικότητα να ναυπηγήσουμε το δεύτερο και μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο, ο αρχηγός του Ναυτικού με την ομάδα του εργάζονται για τον σκοπό αυτό”, για να προσθέσει ο Τούρκος πρόεδρος: “Και όπως ξέρετε υπάρχουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας. Δεν μένουμε μόνο εδώ. Τώρα προσπαθούμε να ναυπηγήσουμε και μη επανδρωμένα υποβρύχια, και αν θέλει ο Θεός θα το καταφέρουμε κι αυτό”. 

“Μπορεί να το καταφέρει το παιδί του ξένου, γιατί να μην μπορούμε εμείς;” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν. 

Πηγή: capital.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube