Weather Icon

Τουριστικό χωριό σχεδιάζουν στα Κατεχόμενα! Έτοιμο το τελεφερίκ από την Κερύνεια

Τουριστικό χωριό σχεδιάζουν στα Κατεχόμενα! Έτοιμο το τελεφερίκ από την Κερύνεια

Σε τουριστικό χωριό προτίθενται να μετατρέψουν το Μπέλαπαϊς στα κατεχόμενα και στα πλαίσια αυτά σχεδιάζουν και τη δημιουργία τελεφερίκ.

Σύμφωνα με τα τ/κ μέσα ενημέρωσης, οι εργασίες για το έργο του τελεφερίκ, μεταξύ της κατεχόμενης Κερύνειας και του Μπελαπαϊς, προχωρούν κανονικά. Όπως αναφέρει η Haber Kıbrıs, οι καμπίνες του τελεφερίκ έχουν ολοκληρωθεί και για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο «Υπουργός Τουρισμού» Φικρί Ατάογλου.

Σε ανάρτησή του ο Τουργκούτ Σερντάρ, επισημαίνει πως πραγματοποιήθηκε και η τελευταία συνάντηση μαζί με τον επενδυτή. Σύμφωνα με τον Σερντάρ, οι παραγγελίες έχουν δοθεί και οι εργασίες του τελεφερίκ θα ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ ο «Υπουργός Τουρισμού», σε προηγούμενες δηλώσεις του για το θέμα, τόνισε τη σημασία αυτού του βήματος, αναφέροντας πως «γίνεται για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της περιοχής με στόχο όπως είπε να καταστεί το Μπέλαπαϊς σε τουριστικό χωριό».

ΠΗΓΗ: Φιλελεύθερος

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube