Ουκρανία , Ρωσία 2 Φεβρουαρίου 2024

Ποντόλιακ, σύμβουλος Ζελένσκι κατά Ζαλούζνι: Έγιναν λάθη στην αντεπίθεση

Ποντόλιακ, σύμβουλος Ζελένσκι κατά Ζαλούζνι: Έγιναν λάθη στην αντεπίθεση

Η αποτυχία της αντεπίθεσης άφησε κακή γεύση – Έγιναν λάθη τακτικής…

Στην παραδοχή ότι έγιναν τακτικά λάθη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής αντεπίθεσης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων προχώρησε ο Mikhail Podolyak, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Volodymyr Zelensky.

«Σχετικά με την επίθεση. Ναι, υπάρχει μια ορισμένη αρνητική επίγευση, δεδομένου του τι συνέβη το 2023. Ναι, υπήρξαν ορισμένα λάθη τακτικής, η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία μιλάνε για αυτό» υπογράμμισε μιλώντας στο ουκρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24 o Podolyak, εξαπολύοντας εμμέσως πυρά κατά του αρχηγού του ουκρανικού στρατού, Valery Zaluzhny, ο οποίος είναι πιθανό – σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN – να απομακρυνθεί ακόμα και σήμερα Παρασκευή 2/2 από την αρχηγία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Επιπλέον, ο Podolyak υπογράμμισε πως τα Ευρωπαϊκά κράτη πρέπει να βοηθήσουν την οικονομία της Ουκρανίας και να αυξήσουν την προμήθεια συγκεκριμένων τύπων όπλων και πυρομαχικών.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube