Weather Icon
Αυστραλία , Ινδία 26 Φεβρουαρίου 2024

«Η Ινδία είναι η αναδυόμενη δημοκρατική υπερδύναμη του κόσμου»

«Η Ινδία είναι η αναδυόμενη δημοκρατική υπερδύναμη του κόσμου»
Ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ επαίνεσε την Ινδία, αποκαλώντας το έθνος την αναδυόμενη δημοκρατική υπερδύναμη του κόσμου και λέγοντας ότι η Ινδία, αυτή τη στιγμή, βρυχάται στον διάδρομο για μια πλήρη οικονομική απογείωση.
Ο Abbott είπε ότι η σχέση μεταξύ Ινδίας και Αυστραλίας είναι πολύ ισχυρή και πρόσθεσε ότι το σπουδαίο πράγμα για τις συναλλαγές με την Ινδία είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει ξαφνικά το εμπόριο για ιδιότροπους λόγους.
Μιλώντας στo Ινδικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Άμποτ είπε, “Η σχέση αυτή τη στιγμή. Είναι μια πολύ δυνατή σχέση, και γίνεται όλο και πιο δυνατή…Η Ινδία είναι, όπως λέω συνέχεια, η αναδυόμενη δημοκρατική υπερδύναμη του κόσμου. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η Ινδία είναι βρυχάται στον διάδρομο προσγείωσης για μια πλήρη οικονομική απογείωση. Αρκεί να κοιτάξετε τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται οι υποδομές σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ινδίας για να το ξέρετε αυτό.”
“Η Ινδία είναι ένα υπέροχο μέρος για να κάνεις επιχειρήσεις. Σήμερα, η Ινδία είναι ένα μέρος πολύ πιο φιλικό προς τις επιχειρήσεις από ό,τι ήταν πριν από μια δεκαετία…”, είπε.
Συγκεκριμένα, η Ινδία και η Αυστραλία έχουν πολλά κοινά σημεία, τα οποία χρησιμεύουν ως θεμέλιο για στενότερη συνεργασία και πολύπλευρη αλληλεπίδραση. Οι δύο χώρες συνεργάζονται σε διάφορα πολυμερή φόρουμ.
Η Ινδία και η Αυστραλία έχουν εμπορικούς δεσμούς που χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα και η αμυντική συνεργασία μεταξύ Ινδίας και Αυστραλίας έχει επίσης επεκταθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube