Weather Icon

Το εξπρες του μεσονυχτίου στα Κατεχόμενα! Πράκτορες του Ψευδοκράτους πωλούν ναρκωτικά σε Ελληνοκυπρίους και μετά τους καταγγέλλουν

Το εξπρες του μεσονυχτίου στα Κατεχόμενα! Πράκτορες του Ψευδοκράτους πωλούν ναρκωτικά σε Ελληνοκυπρίους και μετά τους καταγγέλλουν

Ελληνοκύπριος ηλικίας 75 ετών συνελήφθη την Πέμπτη στα κατεχόμενα από τη λεγόμενη αστυνομία του ψευδοκράτους, έχοντας στην κατοχή του 3 κιλά κάνναβης τα οποία φέρεται να αγόρασε από έμπορους ναρκωτικών στα κατεχόμενα.

Ο Ελληνοκύπριος είχε πάει στα κατεχόμενα συνοδευόμενος από 35χρονη αλλοδαπή και αφού φέρονται να αγόρασαν τα ναρκωτικά, αμέσως μετά τους συνέλαβε η λεγόμενη αστυνομία.

Σύμφωνα με το κρατικό κανάλι, αρχές της Δημοκρατίας αναφέρουν ότι παρόμοια περιστατικά σημειώνονται συχνά με ελληνοκύπριους να επισκέπτονται τα κατεχόμενα για να αγοράζουν ναρκωτικά.

Οι φερόμενοι έμποροι ναρκωτικών σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποτελούν πράκτορες της λεγόμενης αστυνομίας του ψευδοκράτους οι οποίοι σκόπιμα πουλάνε τα ναρκωτικά σε ελληνοκύπριους και έπειτα τους καταγγέλλουν.

ΠΗΓΗ: Σημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube