Weather Icon

Οζερσάι: Μαφία με συνεργάτες σε κατεχόμενα και ελεύθερες περιοχές σφτερίζονται τις ελληνικές περιουσίες (στα κατεχόμενα) (ΒΙΝΤΕΟ)

Οζερσάι: Μαφία με συνεργάτες σε κατεχόμενα και ελεύθερες περιοχές σφτερίζονται τις ελληνικές περιουσίες (στα κατεχόμενα) (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Οζερσάι ξεφτιλίζει την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας 

Σε ωμή παραδοχή για τη λεηλασία της ελληνοκυπριακής γης στα κατεχόμενα, προέβη ο Τ/κ πολιτικός και πρόεδρος του κόμματος του Λαού, Κουντρέτ Οζερσάι.

Σε ωμή παραδοχή για τη λεηλασία της ελληνοκυπριακής γης στα κατεχόμενα, προέβη ο Τ/κ πολιτικός και πρόεδρος του κόμματος του Λαού, Κουντρέτ Οζερσάι. Ξεφτιλίζοντας την Κυπριακή Κυβέρνηση ο Οζερσάι μίλησε για συνεργάτες και στις ελεύθερες περιοχές με την Κυβέρνηση να κυνηγά… την ουρά της ενω λίγο αργότερα ήρθαν οι δηλώσεις του νέου Υπ. Δικαιοσύνης κου Χαρτσιώτη ότι “στην Αστυνομία δεν λειτουργούν όλα ρόδινα” να ενισχύσουν τα προαναφερθέντα.

Ο Οζερσάϊ μιλά για μαφία η οποία διαθέτει συνεργάτες σε κατεχόμενες και ελεύθερες περιοχές, με σκοπό τον σφετερισμό περιουσιών και το ξέπλυμα χρήματος.

Ο πρώην Τ/κ διαπραγματευτής, απαλλάσει τους χρήστες των ε/κ περιουσιών, αλλά καταφέρεται εναντίον των ξένων αγοραστών. Χωρίς ίχνος ντροπής κουνά, μάλιστα, το δάκτυλο στην Κυπριακή Δημοκρατία να μην εκδίδει ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης Τουρκοκυπρίων σφετεριστών για να μη διασαλεύονται οι σχέσεις.  

Κάνει πλάτες στον σφετερισμό περιουσιών ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα ο τ/κ πολιτικός Κουντρέτ Οζερσάι και καλεί την ΚΔ να μην λάβει μέτρα κατά Τουρκοκυπρίων σφετεριστών περιουσιών καθώς όπως λέγει αυτό δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ των δύο λαών.

Ο Πρόεδρος του λεγόμενου κόμματους του λαού, θεωρεί ότι το πρόβλημα πηγάζει από το ξέπλυμα χρήματος αφήνοντας να νοηθεί ότι το πρόβλημα δεν είναι η παράνομε εκμετάλλευση ελληνοκυπριακών περιουσιών αλλά η μαφία που εμπλέκεται σε τέτοιες συναλλαγές.    

=======

ΚΟΥΝΤΡΕΤ ΟΖΕΡΣΑΪ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ “ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ…

Το αρνητικό στοιχείο είναι ότι με την πώληση περιουσιών σε ξένους εκτοξεύονται οι τιμές στα ύψη.

Το ξέπλυμα γίνεται μέσω βιλών πολυτελείας, σκαφών πολυτελείας, ακόμα και χρυσού, αυτοκίνητων κ.λπ.

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ

======

Καλεί μάλιστα την Κ.Δ να μην λάβει μέτρα εναντίον των σφετεριστών και περιγράφει μια συνεργασία που παραπέμπει σε δύο κράτη για την αντιμετώπιση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

ΚΟΥΝΤΡΕΤ ΟΖΕΡΣΑΪ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ “ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”: Η Κ.Δ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΑ…

Είναι σημαντικό να σταματήσει η μια πλευρά να χτυπά την άλλη με τα εργαλεία της, όπως έκανε η Κυπριακή Δημοκρατία με τις υποθέσεις οικοδόμησης στον βορρά την περίοδο 2004-2005, με την έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης.

Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει και κακές σχέσεις μεταξύ Ε/Κ και Τ/Κ.

Οι Ε/Κ και οι Τ/Κ πρέπει να εργαστούμε μαζί, όχι μόνο για να ανταλλάζουμε εγκληματίες, αλλά και σε θέματα ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ

=============

 Στο μεταξύ, η εκδίκαση της υπόθεσης του Τουρκοκύπριου σφετεριστή Ακάν Κιουρσάτ που συνελήφθη, στην Ιταλία τον τ/κ τύπο.

  Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι ορισμένη για αύριο και οι δικηγόροι του ενδέχεται να φέρουν ως επιχείρημα ότι στην περίπτωση έκδοσής του θα διατρέχει κίνδυνο στις φυλακές της Κ.Δ.  Υπενθυμίζουν μάλιστα τον θάνατο του Τουρκοκύπριου Τανσού Τσιτάν τον Οκτώβριο του 2022.  

Πηγή: Σημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube