Weather Icon

Famagusta: Ενόχλησε την Τουρκία η σειρά «Αμμόχωστος»

Famagusta: Ενόχλησε την Τουρκία η σειρά «Αμμόχωστος»

Ενοχλεί η υπενθύμιση της αλήθειας

Ενόχλησε στην Τουρκία η τηλεοπτική σειρά «Αμμόχωστος- Famagusta», που προβάλλεται στον Άλφα (και στην Ελλάδα στο MEGA TV). Σε ανάρτηση ( Kibris) υπό τον τίτλο «Η σειρά Αμμόχωστος που άρχισε στο ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό συγκεντρώνει αντιδράσεις στην Τουρκία», γίνεται λόγος για ελληνοκυπριακή προπαγάνδα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον τουρκικό Τύπο, η σειρά περιέχει συκοφαντίες κατά της «ειρηνευτικής επιχείρησης» της Τουρκίας στην Κύπρο, όπως χαρακτηρίζεται η τουρκική εισβολή, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση της ιστορίας καθώς συκοφαντούνται οι Τούρκοι στρατιώτες! Δεν υπήρξαν, όπως ισχυρίζονται, σφαγές Ελληνοκυπρίων από τον τουρκικό στρατό.

Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν πως η σειρά θα επηρεάσει τα ελληνοτουρκικά. Υποστηρίζεται από τουρκικής πλευράς πως η σειρά προβάλλεται την στιγμή που βελτιώνονται οι σχέσεις Τουρκίας – Ελλάδας.

Φιλελεύθερος

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube