REAL TIME |

Weather Icon

ΒΙΝΤΕΟ: Συνάντηση στα… πεταχτά είχε ο Χριστοδουλίδης με τον Ερντογάν

ΒΙΝΤΕΟ: Συνάντηση στα… πεταχτά είχε ο Χριστοδουλίδης με τον Ερντογάν

Συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια της διεθνούς Διάσκεψης για την Κλιματική Αλλαγή, στο Ντουμπάι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter οι δύο τους αντάλλαξαν χειραψία με μια σύντομη συνομιλία.

Σύμφωνα με πηγές ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μίλησε στον Ερντογάν για την ανάγκη επανέναρξης των συνομιλιών. Ίδιες πηγές δεν θέλησαν να μας αναφέρουν την απάντηση που έλαβε ο ΠτΔ.

 

Eίδε και Γκουτέρες ο ΠτΔ

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είχε συνάντηση και με τον ΓΓ του OΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, «συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομέτιο».

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης «έθεσε στον ΓΓ την ανάγκη για διορισμό απεσταλμένου του το συντομότερο δυνατόν που θα αναλάβει να διερευνήσει τις προοπτικές επανέναρξης διαπραγματεύσεων από εκεί που έχουν διακοπεί».

Εξάλλου, απαντώντας σε ερώτηση σε σχέση με τη συνάντηση Χριστοδουλίδη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι ο Πρόεδρος είχε «πράγματι συνομιλία με τον Τούρκο Πρόεδρο η οποία διήρκεσε μερικά λεπτά».

ΠΗΓΗ: SigmaLive.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube