Weather Icon

O επίσημος Έλληνας οσφυοκάμπτης (αποδεδειγμένα)

O επίσημος Έλληνας οσφυοκάμπτης (αποδεδειγμένα)

Ίσως όλα να μπορούσαμε να τα ανεχθούμε, έστω και με πολλή δυσκολία (ποτέ όμως να τα δικαιολογήσουμε!) από έναν ανώτατο (αλλά και οποιονδήποτε) αξιωματούχο της ελληνικής κυβέρνησης μέσα σε αυτόν τον εντέχνως πλαστικοποιημένο, φιλτραρισμένο, πακεταρισμένο με γαλαζιο-κόκκινες λαμπερές κορδέλες κυκεώνα, ως εικόνα μας σημερινής δήθεν ελληνοτουρκικής αδιάσπαστης φιλίας (και ο Ερντογάν να αποκαλεί «αδελφό» τον Μητσοτάκη!!!), ακόμη και να ανεχόμασταν ένα ολόκληρο φιλί στο στόμα (παρά λίγο φάνηκε να μπορούσε να συμβεί!) των Ερντογάν/Μητσοτάκη μπροστά στη πόρτα του Μαξίμου, στο αείμνηστο στυλ Μπρέζνιεφ-Χόνεκερ, όχι όμως τη δουλική, απρεπή, ξεδιάντροπη, αισχρά υποτακτική υπόκλιση του Γεραπετρίτη στον «σουλτάνο» του Ερντογάν που περνά και τον κεραυνοβολεί με το πιο περιφρονητικό, λοξό βλέμμα.

Όχι! αυτή είναι κατάπτυστη εθνική υποβίβαση, ταπείνωση, ξεπεσμός!

Αλήθεια, ονομάζεται «Έλλην» αυτός ο Γεραπετρίτης; Οι άλλοι Έλληνες της Ελλάδας και της Διασποράς τον θεωρούν «Έλληνα»; Να μας το πουν όλοι! Αλήθεια, δεν έμοιαζε ο Γεραπετρίτης με ραγιά που ακόμη λίγο θα σκύψει τόσο πολύ για να περάσει ο Τούρκος, που κινδυνεύει να συρθεί στο πάτωμα, έστω και ωραία λουστραρισμένο.

Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί πως αυτός είναι ένας Έλλην, αλλά ασφαλώς μόνο ένας Τουρκαλάς «κολίγος», «άπιστος σκλάβος», δουλοπάροικος, είλωτας, σφογγοκωλάριος που δεν αισθάνεται καμία ντροπή να δείξει την «ελληνική υποτέλεια» του στον ανώτερο Αγά, μπροστά στα βλέμματα όλων στην αίθουσα, αλλά και  των εκατομμυρίων τηλεθεατών Ελλήνων που δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Να του αφαιρεθούν πάραυτα το ελληνικό διαβατήριο και η ελληνική ιθαγένεια του: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΥΤΩΝ!

Σκεφτόμαστε (σε περίπτωση που έχει παιδιά), τι να μπορούν να σκέφτονται για τον πατέρα τους που «διπλώνεται» τόσο για να «αποτίσει φόρο τιμής» στον ξένο που όχι προ πολλού έβριζε τους Έλληνες φτάνοντας σχεδόν σε σημείο να φιλήσει τα παπούτσια του. Τόσος σεβασμός πια για τον Τούρκο!!!

Όχι, δεν γίνονται τέτοια πράγματα. Δεν παίζουμε με την ελληνικότητά μας. Δεν την εξευτελίζουμε!

Η αποπομπή από οποιοδήποτε αξίωμα ενός τέτοιου «Έλληνα» κυβερνητικού αξιωματούχου θα έπρεπε να είναι όχι μόνο μονόδρομος, αλλά και άμεση, την επόμενη κιόλας μέρα της «βαθιάς υπόκλισης»!

Στην αρχαία Ελλάδα ο άμεσος εξοστρακισμός θα ήταν το λιγότερο που θα είχε γίνει. Υπήρχαν και άλλα «μέσα» πιο δραστικά και «τελιεωτικά».

Σήμερα;

Το όνειδος πάντως παραμένει ανεξίτηλο, η κηλίδα παραμένει, η καταπάτηση της ελληνικής τιμής από έναν δήθεν «Έλληνα» και της ελληνικής υπόστασης παραμένει στην Ιστορία.

Μετά την Ύβρη δεν υπάρχει Νέμεση;!

 

 

                                                                                    Κρεσέντσιο Σαντζίλιο

                                                                                            Ελληνιστής

 

               …………………………………………………………………………………

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube