Weather Icon

Μιχάλης Ιγνατίου: Οι Τούρκοι λένε στους αφελείς(;) Αμερικανούς ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα εγκρίνουν την ένταξη της Σουηδίας

Μιχάλης Ιγνατίου: Οι Τούρκοι λένε στους αφελείς(;) Αμερικανούς ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα εγκρίνουν την ένταξη της Σουηδίας

Η συμμετοχή της Ελλάδας στη ναυτική δύναμη, υπό το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, για την ασφάλεια της ναυσιπλοϊας στην Ερυθρά Θάλασσα, ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση του Μιχάλη Ιγνατίου, ανταποκριτή της ιστοσελίδας μας Hellas Journal στο Λευκό Οίκο, με την Άννα Λιβαθυνού και τον Γιώργο Κακούση στην Πρωινή Ζώνη του καναλιού Action24.

Ο ανταποκριτής στις ΗΠΑ και οι παρουσιαστές της εκπομπής, αναφέρθηκαν ακόμα στην τουρκική υπόσχεση ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει κλείσει το θέμα της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Είναι μία τουρκική υπόσχεση που δόθηκε πολλές φορές και δεν υλοποιήθηκε ποτέ μέχρι τώρα. Θα φανεί τη Δευτέρα αν η νέα υπόσχεση θα εκπληρωθεί αυτή τη φορά.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube