REAL TIME |

Weather Icon
Video , Αλβανία , Βόρειος Ήπειρος 31 Δεκεμβρίου 2023

Καψώνια Αλβανών στον Μπελέρη! Η 6ωρη άδεια για την κηδεία της γιαγιάς του τελικά… έγινε 10λεπτη

Καψώνια Αλβανών στον Μπελέρη! Η 6ωρη άδεια για την κηδεία της γιαγιάς του τελικά… έγινε 10λεπτη

Η 6ωρη άδεια στον Φρέντι Μπελέρη για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του, τελικά ήταν… 10λεπτη. Ο εκλεγμένος δήμαρχος έφτασε στη Χειμάρρα συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί πολλοί κάτοικοι που φώναζαν το όνομά του και άρχισαν να χειροκροτούν.

Ο Φρέντι Μπελέρης κρατήθηκε μέσα στην κλούβα, ενώ δεν του επετράπη να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία. Μάλιστα δεν τον άφησαν να επισκεφθεί ούτε το σπίτι που έμενε η γιαγιά του, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με το himara.gr.

Είναι χαρακτηριστικό ότι επιστρατεύτηκαν 18 κλούβες της αλβανικής αστυνομίας και τον φύλαγαν 25 άνδρες των ειδικών δυνάμεων.

Ο Μπελέρης βγήκε από την κλούβα μόλις για 10 λεπτά, όταν η σορός της γιαγιάς του μεταφέρθηκε στον εσωτερικό χώρο του νεκροταφείου με τους κατοίκους της Χειμάρρας να τον αποθεώνουν, ενώ υπήρξε και ένταση με τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, ο Μπελέρης επέστρεψε στις φυλακές.

 

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube