Weather Icon

Ηλίας Παπανικολάου: Ο Μητσοτάκης ήταν υπέρ των μεταναστών! Υπεύθυνοι όσοι τον ψήφισαν

Ηλίας Παπανικολάου: Ο Μητσοτάκης ήταν υπέρ των μεταναστών! Υπεύθυνοι όσοι τον ψήφισαν

Με τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που γκρινιάζουν με την τροπολογία για το μεταναστευτικό, η οποία οδηγεί νομιμοποίηση των μεταναστών, προκειμένου να έχουμε εργάτες γης τα έβαλε ο Ηλίας Παπανικολάου. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR εξαπέλυσε τα βέλη του, κατά την προσφιλή του συνήθεια, στην αποφώνηση της εκπομπής Leades.

«Βλέπω, ότι περιστοιχίζομαι από ψεύτες και υποκριτές. Αυτό αφορά το 41% των φηφοφόρων που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Ποιος από εσάς ψήφισε Νέα Δημοκρατία θεωρώντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει τέτοια ατζέντα. Ξέρετε πάρα πολύ καλά, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατ’ουσίαν είναι ένας κεντρώος πολιτικός. Είναι 70% κεντρώος και 30% δεξιός. Δεν κάνει καμία έκπτωση στις ιδέες και τις απόψεις του. Είναι ικανός σε αυτό που κάνει και είναι και ξεκάθαρος. Είναι από τις ελάχιστες φορές, είτε συμφωνεί κάποιος είτε διαφωνεί μαζί του, δεν μπορεί να του καταλογίσει, ότι λέει ψέματα.

Δεν είχατε καταλάβει, ότι ο Μητσοτάκης ήταν κατά του γάμου ομοφύλων ζευγαριών. Δεν είχατε καταλάβει, ότι είναι υπέρ της νομιμοποίησης μεταναστών για οικονομικούς λόγους, όπως λέει ο κ. Καιρίδης; Δεν είχατε καταλάβει, ότι τα ενεργειακά μας σχέδια μπήκαν σε ένα συρτάρι; Δεν τα ξέρατε όλα αυτά; Αυτό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του, το οποίο εσείς ψηφίσατε να μας κυβερνά. Δεν είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι θα πάρει την Πόλη.  Τη Διακήρυξη των Αθηνών ήθελε να κάνει. Άρα είναι το λιγότερο άδικο, να κριτικάρετε τις πράξεις ενός πολιτικού και όχι τις δικές σας ενέργειες που έδωσαν το 41%. Αυτός κάνει τη δουλειά του, αυτό για το οποίο τον ψηφίσατε…», ήταν τα λόγια του Ηλία Παπανικολάου στο τέλος της εκπομπής της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023.

Δείτε την παρέμβασή του:

ΠΗΓΗ: Γεωπόλδος/Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube