Weather Icon
Ισραήλ , Παλαιστίνη 4 Δεκεμβρίου 2023

IDF: Πλήγματα σε 200 στόχους της Χαμάς – Βρέθηκαν τούνελ και όπλα σε σχολείο

IDF: Πλήγματα σε 200 στόχους της Χαμάς – Βρέθηκαν τούνελ και όπλα σε σχολείο

Ο πόλεμος εντείνεται

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις πραγματοποίησαν πλήγματα εναντίον περίπου 200 στόχων της Χαμάς στη Γάζα, καθώς οι χερσαίες δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή.

Σε ανακοίνωσή τους, οι IDF ενημέρωσαν ότι η ταξιαρχία τους Negev κατέστρεψε την «υποδομή» της Χαμάς μέσα σε ένα σχολείο στο Beit Hanoun της βόρειας Γάζας, το οποίο χρησιμοποιούνταν από τους τρομοκράτες για να επιτίθενται στα στρατεύματα.

Μέσα στο σχολικό συγκρότημα, τα στρατεύματα βρήκαν δύο εισόδους για τούνελ, συμπεριλαμβανομένης μιας που ήταν παγιδευμένη με εκρηκτικά, και άλλα όπλα.

Οι χερσαίες δυνάμεις διενήργησαν επίσης αεροπορικές επιδρομές κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεταξύ άλλων εναντίον αυτοκινήτων που μετέφεραν πυραύλους και όλμους για τους πράκτορες της Χαμάς, μιας θέσης εκτόξευσης αντιαρματικών πυραύλων και μιας ομάδας πρακτόρων της Χαμάς και μιας κοντινής αποθήκης όπλων.

Το ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό πραγματοποίησε επίσης πλήγματα κατά τη διάρκεια της νύχτας, στοχεύοντας θέσεις παρατήρησης της Χαμάς και άλλες υποδομές κατά μήκος της ακτής της Γάζας, σύμφωνα με τον στρατό.

liberal.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube