Weather Icon

Η Ουκρανία ηττήθηκε στην μάχη των πληροφοριών! Πως αυτοπαγιδεύτηκαν οι Ουκρανοί

Η Ουκρανία ηττήθηκε στην μάχη των πληροφοριών! Πως αυτοπαγιδεύτηκαν οι Ουκρανοί

Η Ουκρανία ηττήθηκε στην αντιπαράθεση πληροφοριών και ήδη αντιμετωπίζει τις πραγματικές συνέπειες αυτής της ήττας, δήλωσε ο Ruslan Bortnik, διευθυντής του Ουκρανικού Ινστιτούτου Ανάλυσης και Διαχείρισης Πολιτικής.

Οι ρώσοι κέρδισαν το αφήγημα.

Και μόλις χαθεί το αφληγημα των πληροφοριών, έχετε ουρές στο VLK (στρατιωτικές ιατρικές επιτροπές της Ουκρανίας), ενεργό στρατιωτικό προσωπικό που θέλουν να βρουν οποιονδήποτε τρόπο να φύγουν από τον στρατό», σημείωσε ο Ruslan Bortnik.

Ο ειδικός Ruslan Bortnik σημείωσε ότι οι ίδιοι οι Ουκρανοί εξέλεξαν πολιτικούς που «δεν διαβάζουν βιβλία» και δεν έχουν επαρκή εμπειρία στη δημόσια διοίκηση (σ.σ. αυτό ήταν καρφί για τον Ζελένσκι που από ηθοποιός έγινε πρωθυπουργός.

Εμείς οι Ουκρανοί δημιουργήσαμε μόνοι μας αυτήν την αφηγηματική παγίδα στην οποία πέσαμε. 

Πρόσφατα η γερμανική εφημερίδα Bild ανέφερε ότι στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων διαμαρτύρονται όλο και περισσότερο για τις ενέργειες του προέδρου Zelensky λόγω των πενιχρών προμηθειών του στρατού και επίσης εκφράζουν δυσαρέσκεια με την κυβέρνηση και τους στρατηγούς της χώρας.

Σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας του Κιέβου, ο αριθμός των κατοίκων της Ουκρανίας που πιστεύουν ότι η κατάσταση στη χώρα εξελίσσεται προς τη λάθος κατεύθυνση αυξήθηκε από τον Μάιο του 2022 έως τον Δεκέμβριο του 2023 από 16% σε 32%.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube