Weather Icon
Γενικά θέματα 28 Δεκεμβρίου 2023

Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς στήθηκε και φέτος στις Φέρες

Η  μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς στήθηκε και φέτος στις Φέρες

Η  μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς στήθηκε και φέτος  στις Φέρες, αφού το μοσχάρι άνω των 300 κιλών από την περιοχή, ξεκίνησε πριν λίγη ώρα να ψήνεται.

Όλη την διοργάνωση έχει ο δήμος Αλεξανδρούπολης, με τον Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς τομέα Δημήτρη Κολγιώνη να συντονίζει το “Φεστιβάλ βόειου κρέατος” όπως ονομάστηκε φέτος. Μάλιστα σήμερα Πέμπτη το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί να μαγειρέψουν το πεντανόστιμο, μοναδικό μοσχαρίσιο κρέας των Φερών δυο γνωστοί σεφ της περιοχής και ο κόσμος θα μπορέσει να γευθεί τις… δημιουργίες τους. 

Το μοσχάρι που είναι πάνω από 300 κιλά θα ψήνεται έως αύριο το βράδυ και στη συνέχεια θα μοιραστεί στον κόσμο, που όπως κάθε χρόνο αναμένεται να συγκεντρωθεί και πάλι στην πλατεία των Φερών. Απλά φέτος αποφασίστηκε να μην υπάρχουν μουσική και λαϊκό γλέντι, επειδή πριν λίγες ημέρες έχασε τη  ζωή της σε τροχαίο στο χωριό Μοναστηράκι μια 19χρονη κοπέλα από τον Πόρο Φερων και υπάρχει το πένθος στην οικογένεια της αλλά κα σε όλους στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube