Weather Icon
Γερμανία , Τουρκία 23 Νοεμβρίου 2023

Μοιράζει χρήμα ο Ερντογάν! Έδωσε 200 λίρες σε παιδάκια

Μοιράζει χρήμα ο Ερντογάν! Έδωσε 200 λίρες σε παιδάκια

Ο φακός τον «συνέλαβε» για ακόμη μία φορά να δίνει χαρτζιλίκι σε παιδιά Τούρκων ομογενών

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο που δείχνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μοιράζει χρήματα στα παιδιά κατά την επίσημη επίσκεψη του σε Τούρκους ομογενείς στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται να βγάζει χαρτονομίσματα από την τσέπη του και να τα μοιράζει λέγοντας:  «Φυσικά, δεν θα σας δώσω ευρώ». Τα χαρτονομίσματα ήταν των 200 τουρκικών λιρών (ήτοι 6 ευρώ).

Χαρτζιλίκι στα παιδιά των ομογενών έδωσε ο Ερντογάν

 

Δεν είναι η πρώτη φορά

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μοίρασε λεφτά στα παιδιά. Ο Ερντογάν το είχε ξανακάνει αυτό κατά τη διάρκεια προεκλογικής του επίσκεψης στην περιοχή Μπαγκτσιλαρ της Κωνσταντινούπολης.

Στο βίντεο, που δημοσιοποίησε στο twitter το Flash Haber TV, εμφανίζεται ο Ερντογάν να μοιράζει χαρτονομίσματα σε παιδιά, με τους παρευρισκόμενους να τον επευφημούν, φωνάζοντας: «Ηγέτη μας, δεν θα αφήσουμε την Τουρκία στους προδότες» και άλλα φιλοκυβερνητικά συνθήματα.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Ερντογάν όταν ψηφοφόρος του επιχείρησε να λάβει και αυτός προεδρικό… μπαξίσι, με παρευρισκόμενους να αντιδρούν λέγοντάς του: «Σταμάτα… Ντροπή. Είναι για τα παιδιά».

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube