Weather Icon

Αντώνης Πλατιάς στους Leaders: «Με τον Τούρκο και τον Λύκο φίλος δεν γίνεσαι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντώνης Πλατιάς στους Leaders: «Με τον Τούρκο και τον Λύκο φίλος δεν γίνεσαι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην  εκπομπή  LEADERS στις 27.11.2023  με τον Ηλία Παπανικολάου, το  Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων & Ταξίαρχος ε.α. Αντώνης Πλατιάς, αναλύει  αν πρέπει να περιμένουμε αλλαγή στάσης της Τουρκίας ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης Ερντογάν στη χώρα μας, πώς διαμορφώνονται και πώς να αντιμετωπίσουμε τις υβριδικές απειλές αλλά και τι προβλήματα δημιουργούνται από το έλλειμμα ηγεσίας στην Ευρώπη.

Στην έρευνα «Cyprus Confidential» που υποστηρίζει, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος που διευκολύνει Ρώσους ολιγάρχες να ξεπλένουν χρήμα και να ξεπερνούν τις κυρώσεις αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος του Sportdog.gr Χρήστος Κωνσταντινίδης. Αποκάλυψη για τους χρηματοδότες της έρευνας, οι οποίοι κινούν υποψίες για τα πραγματικά κίνητρά της, αλλά και γιατί αποφεύγεται η αναφορά στο τι πραγματικά συμβαίνει στα Κατεχόμενα και την Τουρκία.

Δείτε την εκπομπή Leaders:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube