Weather Icon
Εθνική Άμυνα 8 Νοεμβρίου 2023

Αλεξανδρούπολη: Ξαναγεννήθηκε απ’ τις στάχτες του το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Λουτρών, χάρη στους Εθνοφύλακες

Αλεξανδρούπολη: Ξαναγεννήθηκε απ’ τις στάχτες του το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Λουτρών, χάρη στους Εθνοφύλακες

Ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες του το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στα Λουτρά, το οποίο είχε καταστραφεί από τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου, χάρη στην εθελοντική προσφορά των Εθνοφυλάκων της Τραϊανούπολης και με την στ΄ριξη του κόσμου. 

Το Τάγμα Εθνοφυλακής Τραϊανούπολης ανέλαβε να αποκαταστήσει το εκκλησάκι που υπέστη τεράστιες ζημιές από την καταστροφικη πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου και ήδη οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Μάλιστα έχει γίνει ακόμα καλύτερο από πριν, αφού έγινε ακόμα και ενεργειακή του θωράκιση.
Στην προσπάθεια αυτή, εκτός από την άξια πολλών συγχαρητηρίων εθελοντική δουλειά και προσφορά των εθνοφυλάκων της περιοχής, οι οποίοι με προσωπικά έξοδα και εργασία ξεκίνησαν την αποκατάσταση, συνέδραμαν και πολλοί πολίτες, τους οποίους με ανακοίνωση τους θέλησαν να ευχαριστήσουν. Όπως επισημαίνουν:
“Οι εθνοφύλακες του τάγματος μας από την πρώτη στιγμή αναλάβαμε την κατασκευή ξανά του Αγίου Γεωργίου με προσωπικά έξοδα και εργασία. Στην πορεία όμως υπήρχε η συνδρομή του κόσμου που μας βοήθησε ο καθένας όπως μπορούσε. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για την βοήθεια και για την προσφορά του.
Στόχος είναι να κρατήσουμε τις αξίες μας, τα ιδανικά μας,και τον τόπο μας για αυτόν είμαστε εδώ, για αυτόν θα προσπαθούμε και θα πολεμήσουμε.”
ΠΗΓΗ: e-evros.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube