Weather Icon

Το παρακράτος υποδεικνύει του εκλεκτούς του – Η “Μαύρη Λίστα” και η “Μαύρη Χήρα” της Θράκης

Το παρακράτος υποδεικνύει του εκλεκτούς του – Η “Μαύρη Λίστα” και η “Μαύρη Χήρα” της Θράκης

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Το βαθυκρατικό σύστημα της Προξενικής Μειονότητας βιάσθηκε να θέσει -ακόμη μία φορά- σε “καθεστώς ομηρίας” τη Μειονότητα.

Αυτή τη φορά έθεσε σε λειτουργία τους μηχανισμούς εκλογής -κυρίως- των τριών βασικών Δημάρχων στους δήμους Μύκης, Ιάσμου κι Αρριανών ενώ έκανε “ζυγισμένο” παιχνίδι στην ΠΑΜΘ έχοντας ήδη εκθέσει τον φιλόδοξο κι άπειρο (αλλά “αδίστακτα φιλόδοξο”) περί των μειονοτικών ζητημάτων κ. Χρ. Τοψίδη ενώ χειρίσθηκε μέχρι τέλους τον επιπόλαιο (αλλά υποψιασμένο) κ. Χρ. Μέτιο.

Ενώ στον Δήμο Κομοτηνής δεν χρειάσθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για την προώθηση και στήριξη συγκεκριμένων υποψηφίων, δεν συνέβη το ίδιο και στον Δήμο Ξάνθης όπου το παρακρατικό σύστημα της ψευδομουφτείας θεώρησε απαραίτητε να δώσει και το στίγμα του “πολιτικού ισλάμ” σε υποψηφίους και των δύο υποψηφίων δημάρχων: Şaban Bandak, Kamuran Softa, Yüksel Hacıbekteş,Selaydin Boyar,Aza Adayları Süha Bekiroğlu, Levent Karaosman, Hüseyin Hüseyinoğlu,Yunus Bandak.

Εντύπωση προκάλεσε και η ενεργός ανάμειξη της Χήρας Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ,η οποία (και) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκπροσωπώντας την Οικογένεια Αχμέτ Σαδίκ, εξέφρασε την στήριξή της στους νέους Δημαρχους.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον κ. Ερντέμ Χουσεΐν, νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αρριανών. Ο νέος Δήμαρχος Αρριανών εξελέγη με την συνδρομή της παρακρατικής σέκτας που λυμαίνεται την Θράκη. Ο ίδιος αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του αποσχιστικού εθνικισμού που πρεσβεύει η οικογένεια Αχμέτ Σαδίκ. Αν κι επιθυμεί να αποκτήσει διόδους με το ελληνικό κράτος δεν διαθέτει ούτε τις γνώσεις, ούτε και το ανάστημα για να το πράξει. Βιάσθηκε να μπει στις τάξεις των Εγκαθέτων και τον παρέσυρε ο εξοβελισθείς στο Ουζμπεκιστάν Μουράτ Ομέρογλου.Στα μείον του, επίσης, η συγκάλυψη της δηλητηρίασης 2000 ατόμων σε υπαίθρια δημοσια τελετή.

 

Είναι εμφανές ότι το βαθυκρατικό τουρκικό σύστημα στέλνει μηνύματα στις μελλοντικές γενιές της Μειονότητας μέσα από πρακτικές “εθνικής συσπείρωσης” και “τυφλής υπαγωγής” στις οδηγίες της “Μητέρας Πατρίδας” ενώ την ίδια στιγμή διαμορφώνει πλέγμα επιμέρους κυρώσεων για όσους κρίνονται ως “προδότες του Εθνικού Σκοπού”.

Η ενδεδυμένη με μαύρα Χήρα Αχμέτ Σαδίκ παραπέμπει στην διαιώνιση ενός τιμωρού σχήματος που επιβάλλει “μαύρη λίστα” για τους αντιφρονούντες οι οποίοι απειλούνται με “εθνοτική-μειονοτική” απαξίωση, κοινωνική απομόνωση, οικονομική συρρίκνωση έως κατάρρευση και περιθωριοποίηση τους.

 

 

ΠΗΓΗ: komotinipress.gr

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube