Weather Icon
Αθλητικά 20 Οκτωβρίου 2023

Το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που δείχνει το σημείο δολοφονίας του Μιχάλη από Κροάτη χούλιγκαν

Το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που δείχνει το σημείο δολοφονίας του Μιχάλη από Κροάτη χούλιγκαν

«Ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής  δέχθηκε τελικά  το μοιραίο πλήγμα με μαχαίρι  στο υπαίθριο πάρκινγκ της οδού Κιουταχείας   –  έξω από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας όπου υπήρξε η μαζική αιματηρή επίθεση των Κροατών χούλιγκαν κι όχι  κατά λάθος  στην προσπάθεια  διαφυγής του σε πεζόδρομο, σε απόσταση περίπου 80 μέτρων από το σημείο του πρώτου πλήγματος».

Αυτό  το οριστικό  συμπέρασμα που επιβεβαιώνει ρεπορτάζ του in.gr  στις 23 Αυγούστου 2023   , περιλαμβάνει   το πόρισμα των 81  σελίδων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ σχετικά με τα ευρήματα από τον χώρο της επιδρομής   των Κροατών χούλιγκαν και το σημείο της δολοφονίας του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ. Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο που αποκαλύπτει το in.gr   η πρώτη σταγόνα αίματος με το δείγμα Α (σχετική φωτογραφία) που εντοπίσθηκε στον υπαίθριο χώρο της οδού Κιουταχείας   ανήκει στον Μιχάλη Κατσουρή .

Όπως εξάλλου κι άλλες σταγόνες αίματος  του 29χρονου που βρέθηκαν στην προσπάθεια του να ξεφύγει από την δολοφονική μανία των   αλλοδαπών χούλιγκαν  , μέχρι το σημείο που κατέρρευσε στο περίπτερο κοντα στην λεωφόρο Δεκελείας.

Ένα πόρισμα που φαίνεται οριστικά να διαψεύδει  το  σενάριο (Σε σχετικές επισημάνσεις για την μη ορθότητα αυτής της εκδοχής είχαν προχωρήσει κι οι δικηγόροι κκ Στ Γεωργόπουλος και Χρήστος Μαυρομμάτης   που εκπροσωπούν νομικά την οικογένεια του θύματος) για μη σκόπιμο τραυματισμό του από αλλον οπαδό της ΑΕΚ  εξω από το γήπεδο ,  στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τα κτυπήματα των αντιπάλων τους.

Ακόμη στο έγγραφο που παρουσιάζει τωρα το in.gr επιβεβαιώνεται και το χθεσινό ρεπορταζ  του  Mega ότι βρέθηκαν ίχνη αίματος του 29χρονου δολοφονηθέντα σε μαχαίρι και σε μία φωτοβολίδα που φέρεται ν ανήκε στους επιτιθέμενους χούλιγκαν.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube