Weather Icon

«Το “δικό τους κρατίδιο” θα γίνει νόμιμο δικό τους Τουρκικό Συνιστών κράτος

«Το “δικό τους κρατίδιο” θα γίνει νόμιμο δικό τους Τουρκικό Συνιστών κράτος

Η πρόσφατη γκάφα ολκής Κασσελάκη περί του “δικού τους κρατιδίου” και οι έντονες διαμαρτυρίες που ξεσήκωσε στον Ελληνικό λαό, απέδειξε ότι σχεδόν 50 χρόνια μετά την παράνομη Τουρκική εισβολή και κατοχή, το Κυπριακό ακόμα διεγείρει τον Μητροπολιτικό Ελληνισμό.

Είμαι βέβαιος όμως ότι οι Έλληνες στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν καθόλου ότι με την ΔΔΟ, το παράνομα κατεχόμενο “δικό τους κρατίδιο” θα γίνει πράγματι δικό τους νόμιμο Τουρκικό Συνιστών κράτος.

Με τη λύση ΔΔΟ ουσιαστικά η παράνομη “ΤΔΒΚ” θα νομιμοποιηθεί σε Τουρκικό Συνιστών κράτος, στο πολιτειακό σύνταγμά του οποίου θα προβλέπονται εσαεί Τουρκικές κρατικές εξουσίες, δηλ. Εκτελεστική, Νομοθετική, Δικαστική, δική του Τουρκική κρατική μηχανή, δική του Τουρκική Αστυνομία, δικό του Τουρκικό κυρίαρχο έδαφος κ.ά. Δηλ. ένα αυτόνομο, ισότιμο και κυρίαρχο εθνοτικό κρατίδιο. Με απλά λόγια, θα ‘ναι ένα κρατίδιο με μόνιμες συνταγματικά κατοχυρωμένες Τουρκικές φυλετικές και ρατσιστικές εξουσίες.

Να σημειωθεί ότι κανένας Ελληνοκύπριος δεν θα μπορεί ούτε υποψηφιότητα να υποβάλει για πολιτειακή θέση στο ανωτέρω κρατίδιο λόγω άλλης εθνότητας. Δηλαδή, ένα νέο καθεστώς Άππαρχαϊντ.

Τέτοιο εθνοτικά φυλετικό κρατίδιο δεν υπάρχει πουθενά ούτε προβλέπεται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνεπώς, ερωτώ με ποια κριτήρια το ανωτέρω Τουρκικό Συνιστών κράτος θα συνάδει με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο; Το αντίθετο θα συμβαίνει: Θα είναι κάθετα αντίθετο με το κεκτημένο διότι θα είναι εσαεί συνταγματικά ρατσιστικό και φυλετικό.

Στην ουσία το Τουρκικό Συνιστών κράτος θα είναι ο Δούρειος Ίππος της Τουρκίας. Και μέσω αυτού, βεβαίως, η Τουρκία θα ελέγχει απόλυτα από τα παρασκήνια ολόκληρο το νέο συνεταιρικό Ομοσπονδιακό μόρφωμα!

 

ΓΡΑΙΚΟΣ»

ΠΗΓΗ: Ελευθερία

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube