Weather Icon

Τάσος Οικονομόπουλος: Έγκλημα κατά των Αρμενίων!

Τάσος Οικονομόπουλος: Έγκλημα κατά των Αρμενίων!

«Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να δώσουμε χείρα βοηθείας στους Αρμένιους αδερφούς μας στο Αρτσάχ» επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ Τάσος Οικονομόπουλος στο πλαίσιο της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε σχετικά με το τι προτίθεται να πράξει η κυβέρνηση για τους ξεριζωμένους Αρμένιους τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Καυτηρίασε την χλιαρή στάση της κυβέρνησης και την ηχηρή σιωπή του κ. Γεραπετρίτη στην ομιλία του στην Βοστώνη για τα ατελείωτα καραβάνια στο Αρτσάχ.

Ο Υπουργός απάντησε ότι η ελληνική κυβέρνηση κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διεθνοποιηθεί το ζήτημα αλλά δεν ξεκαθάρισε αν καταδικάζει την απροκάλυπτη συνδρομή της Τουρκίας στα εγκλήματα πολέμου του Αζερμπαϊτζάν.

Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Α’ Ανατ. Αττικής της ΝΙΚΗΣ Τάσου Οικονομόπουλου, με θέμα «Έμπρακτη συμπαράσταση της Ελλάδος στον δοκιμαζόμενο Αρμενικό λαό του Ναγκόρνο – Καραμπάχ (Αρτσάχ)», την οποία απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Γεραπετρίτης (5/10/2023).

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube