Weather Icon

Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός των Αφγανών προσφύγων

Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός των Αφγανών προσφύγων

Ο επαναπατρισμός των Αφγανών προσφύγων μέσω των συνόρων Chaman-Spin Boltak στη χώρα τους, το Αφγανιστάν συνεχίστηκε.

Μέχρι τώρα περισσότεροι από 5000 Αφγανοί πρόσφυγες έχουν επαναπατριστεί στη χώρα τους. Με το κλείσιμο της προθεσμίας, ο επαναπατρισμός των Αφγανών προσφύγων αυξανόταν.

Σύμφωνα με αναφορές, ο εθελοντικός επαναπατρισμός Αφγανών προσφύγων από το Πακιστάν στη χώρα τους, το Αφγανιστάν, συνεχίζεται αφού η κυβέρνηση του Πακιστάν διέταξε όλους τους παράνομους μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων των Αφγανών προσφύγων να εγκαταλείψουν το Πακιστάν.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές αρχές στο Chaman, περισσότεροι από 5000 Αφγανοί έχουν ήδη επαναπατριστεί οικειοθελώς στη χώρα τους μέσω των συνόρων Chaman-Spin Boldak.

Οι Αφγανοί πρόσφυγες είναι πολίτες του Αφγανιστάν που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους ως αποτέλεσμα πολέμων, διώξεων, βασανιστηρίων και γενοκτονίας.

ΠΗΓΗ: brecorder.com

Το Chaman ίναι μια πόλη και η έδρα της περιφέρειας Chaman στο Μπαλουχιστάν του Πακιστάν. Βρίσκεται κοντά στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν . Η περιοχή ήταν πρόσφατα χαραγμένη από την περιοχή Qila Abdullah . Η πόλη βρίσκεται νότια του συνοριακού περάσματος Wesh-Chaman με τη γειτονική επαρχία Κανταχάρ του Αφγανιστάν . Μετά την πρωτεύουσα Quetta , το Chaman είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη στο βόρειο τμήμα του Μπαλουχιστάν στην πλειοψηφία των Παστούν , και είναι επίσης η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Μπαλουχιστάν .

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube