Weather Icon
Γαλλία , Σουηδία 1 Οκτωβρίου 2023

Le Point : Αυτή η έκρηξη βίας οφείλεται 100% στην μετανάστευση

Le Point : Αυτή η έκρηξη βίας οφείλεται 100% στην μετανάστευση

«Ήταν η πολιτική αφέλεια και η ανοησία που μας έφεραν εδώ. Είναι η ανεύθυνη μαζική μετανάστευση και η αποτυχία των πολιτικών ένταξης που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Ως αποτέλεσμα ζούμε σε μία χώρα με παράλληλες κοινωνίες και τόπους αναπαραγωγής εγκληματικών συμμοριών που θα κυνηγήσουμε και θα νικήσουμε» είπε στον λόγο του ο Σουηδός Πρωθυπουργός.

«Αυτή η βία αποδίδεται 100% στη μετανάστευση»
Και ανακοινώνει διάφορα σκληρά μέτρα, όπως αυστηρότερες ποινές για εγκληματίες, προληπτικές υποκλοπές τηλεφώνων, εκδίωξη ξένων μελών συμμοριών και αυστηροποίηση της μεταναστευτικής πολιτικής για να τερματιστεί αυτός ο πόλεμος συμμοριών, μια εκλογική υπόσχεση των δεξιών κομμάτων στην εκλογές τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Αυτή η βία αποδίδεται 100% στη μετανάστευση», επέμεινε, δέκα μέρες νωρίτερα, ο Jimmie Åkesson, πρόεδρος των Σουηδών Δημοκρατών (SD), ουσιαστικό στήριγμα του κυβερνητικού κεντροδεξιού συνασπισμού. «Αν δεν είχαμε αυτή την ανεύθυνη μεταναστευτική πολιτική για τόσο καιρό, δεν θα είχαμε μια τέτοια κατάσταση, ούτε θα είχαμε ανθρώπους που γεννήθηκαν στη Σουηδία αλλά διανοητικά ζουν σε άλλα μέρη του κόσμου και βρίσκουν την ταυτότητά τους σε αυτά.»

Le Point
30/9/23

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube