Weather Icon

Έτσι θα βοηθήσετε τους πρόσφυγες του Ναγκόρνο Καραμπάχ!

Έτσι θα βοηθήσετε τους πρόσφυγες του Ναγκόρνο Καραμπάχ!

Η Αυτόνομη Δημοκρατία του Αρτσάχ, το γνωστό Ναγκόρνο-Καραμπάχ, υποχρεώθηκε σε διάλυση μετά την επιχείρηση καταιγίδα που εξαπέλυσε το Αζερμπαϊτζάν στις 19 Σεπτεμβρίου 2023. 120.000 Αρμένιοι της περιοχής εγκατέλειψαν τις εστίες τους και έγιναν πρόσφυγες, μετά από 10 μηνο αποκλεισμό που είχε επιβληθεί από τις αζερικές δυνάμεις.

Ο Αρμενικός Κυανούς Σταυρός Ελλάδος κάλεσε όσους μπορούν να συνεισφέρουν για τους πρόσφυγες, μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η Δωρεά γίνεται στον λογαριασμό του Αρμενικού Κυανού Σταυρού αναγράφοντας τη λέξη “Αρτσάχ”.

Παραλήπτης: Αρμενικός Κυανούς Σταυρός

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

IBAN GR1801101840000018429600283

«Ερήμωσαν τα σχολεία στο Αρτσάχ… Έρημα και τα νηπιαγωγεία ΣΟΣΕ της οργάνωσης Αρμενικού Κυανού Σταυρού στην πρωτεύουσα και στα χωριά.

Δεν ακούγονται πια οι χαρούμενες φωνούλες στις αίθουσες και στις αυλές. Δεν υπάρχουν τα λαμπερά προσωπάκια να φωτίσουν το μέλλον με ελπίδα και δύναμη…

Ο μόνος τρόπος να αντέξουμε τον ανείπωτο πόνο αυτής της ερήμωσης είναι να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε αυτό που κάνουμε έναν αιώνα τώρα.

Θα συμπαρασταθούμε στις εκτοπισμένες οικογένειες του Αρτσάχ, θα σφίξουμε τα χέρια των ηρωικών μανάδων και θα βοηθήσουμε ώστε να σταθεί και πάλι γερά στα πόδια του ο γενναίος λαός του Αρτσάχ!

Φίλοι και συμπατριώτες

Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!», αναφέρει η ανάρτηση του Αρμένικου Κυανού Σταυρού Ελλάδας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube