Weather Icon

Αναστάσιος Λαυρέντζος: Απαιτείται εθνικός σχεδιασμός! Η Ελλάδα δεν είναι καταυλισμός

Αναστάσιος Λαυρέντζος: Απαιτείται εθνικός σχεδιασμός! Η Ελλάδα δεν είναι καταυλισμός

Αναστάσιος Λαυρέντζος: Συγκλονιστικές εξελίξεις! Κάθε χρόνο χάνεται μια πόλη στην Ελλάδα. Να κοιτάξουν αλλού τις ευθύνες οι Ευρωπαίοι, όχι να γεμίζουν τη χώρα μας με μετανάστες.

Την ανάγκη διαμόρφωσης εθνικού σχεδιασμού με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, με αφορμή την πρωτοφανή έξαρση βίας από μεταναστευτικούς πληθυσμούς στην φιλήσυχη και προηγμένη Σουηδία, επισημαίνει μιλώντας στον star fm και την εκπομπή «Ήρθε η Ώρα» ο καθ. Διαχείρισης Κρίσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αναστάσιος Λαυρέντζος. Το μοντέλο της πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας απέτυχε παταγωδώς και η Ελλάδα θα πρέπει να δράσει από μόνη της υποστηρίζει ο κ.Λαυρέτζος και καλεί την πολιτεία να λάβει μέτρα, για να μπει φρένο καταρχήν στη δημογραφική κατάρρευση που παρατηρείται στη χώρα μας, την ώρα που έχουν αυξηθεί επικίνδυνα, οι μεταναστευτικές ροές.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube