Video , Λιβύη , Σάββας Καλεντερίδης 21 Σεπτεμβρίου 2023

Σάββας Καλεντερίδης: Έμεις θα υποστούμε τις συνέπειες του τέρατος που στήνεται δίπλα μας

Σάββας Καλεντερίδης: Έμεις θα υποστούμε τις συνέπειες του τέρατος που στήνεται δίπλα μας

Την τραγωδία στη Λιβύη και τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης συνομιλώντας με τον Στέφανο Διαμαντόπουλο στο Rthess 94,5, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.

«Ήταν δυστύχημα. Ελάχιστες οι πιθανότητες να ήταν τρομοκρατικό χτύπημα καθώς υπάρχουν και μαρτυρίες» τόνισε ο κ. Καλεντερίδης.

Τάχθηκε υπερ της Ελληνικής παρουσίας στην περιοχή λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε την Τουρκία να αλωνίζει» στην περιοχή.

Μιλώντας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις υπογράμμισε ότι «η Τουρκία εκμεταλλεύεται τα φοβικά σύνδρομα της Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας διαχρονικά»

Μίλησε για λυκοφιλίες και χαμόγελα από τον Ερντογάν με στόχο να αποκτήσει τα F 16 από τις ΗΠΑ και να τινάξει στον αέρα τις συμμαχίες που έκανε η Ελλάδα.

«Έμεις θα υποστούμε τις συνέπειες του τέρατος που στήνεται δίπλα μας» τόνισε ενώ ξεδίπλωσε τα τεκτενόμενα στην ευρύτερη περιοχή με τους Αρμένιους του Ναγκόρνο Καραμπάχ να είναι μόνοι τους απέναντι σε όλους και να έχουν καταληφθεί 16 σημεία απο τους Αζέρους.

Ακούστε την παρέμβασή του:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube