Weather Icon
Video , Εθνική Άμυνα , Πολιτική 1 Σεπτεμβρίου 2023

H Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για τις πυρκαγιές (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για τις πυρκαγιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Απολογισμό των των πυρκαγιών έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναγνώρισε ότι υπάρχουν πεδία στα οποία πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα. Επανέλαβε πως για την κυβέρνηση προέχει πάντα η προστασία της ανθρώπινης ζωής και προανήγγειλε Evros Pass και ειδικό αναπτυξιακό σχέδιο για τον Έβρο έως τα τέλη του έτους.

Πρώτος στόχος της συζήτησης, όπως είπε, είναι να αναζητηθούν εξηγήσεις και στη συνέχεια να παρουσιαστούν λύσεις. «Θα συζητήσουμε εντοπίζοντας με θαρρος πιθανές αδυναμίες της πολιτείας και ακούγοντας όχι μόνο τις αυτονόητες ενστάσεις, αλλά κυρίως συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις για την επόμενη μέρα» είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας πως οι πολίτες το τελευταίο που περιμένουν είναι ακόμη μία κοκορομαχία. «Περιμένουν λογοδοσία, σοβαρότητα, ωριμότητα απέναντι σε ένα φαινόμενο που ταλανίζει τη χώρα μας και όλο τον πλανήτη» ανέφερε.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube