Weather Icon
ΗΠΑ , Ουκρανία , Ρωσία 9 Αυγούστου 2023

Tommy Tuberville, Γερουσιαστής Αλαμπάμα: Οι Ουκρανοί είναι σαν μαθητές που προσπαθούν να νικήσουν ομάδα κολεγίου – Δεν θα νικήσουν την Ρωσία

Tommy Tuberville, Γερουσιαστής Αλαμπάμα: Οι Ουκρανοί είναι σαν μαθητές που προσπαθούν να νικήσουν ομάδα κολεγίου – Δεν θα νικήσουν την Ρωσία

Όπως σημείωσε ο Tuberville, οι ΗΠΑ δεν κατανοούν την ουσία της σύγκρουσης

Η ουκρανική ηγεσία είναι μια «ομάδα γυμνασίου» που παίζει εναντίον μιας «ομάδας κολεγίου» και δεν έχει καμία πιθανότητα απέναντι στη Ρωσία, είπε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής των ΗΠΑ από την Αλαμπάμα, Tommy Tuberville στο Fox News.
Σχολίασε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του CNN, σύμφωνα με τα οποία το 55% των κατοίκων των ΗΠΑ αντιτίθεται στην έγκριση πρόσθετης χρηματοδότησης στην Ουκρανία.
Όπως σημείωσε ο Tuberville, οι ΗΠΑ δεν κατανοούν την ουσία της σύγκρουσης.
«Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο Zelensky στην Ουκρανία τρεις μήνες πριν ξεκινήσει. Εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν ήδη σε πόλεμο. Αλλά τελικά, αυτή είναι μια ομάδα μαθητών που παίζει εναντίον μιας ομάδας κολεγίου.Δεν μπορούν να κερδίσουν»,  τόνισε ο γερουσιαστής, προσθέτοντας ότι δεν υποστήριξε την αποστολή «ούτε ένα σεντ» στην Ουκρανία.
Οι ΗΠΑ μπορούν να «πετάνε χρήματα»,  αλλά χωρίς να εμπλέκονται άμεσα το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ στις εχθροπραξίες, η Ουκρανία δεν έχει καμία πιθανότητα.
Έτσι προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από το πραγματικό πρόβλημα, και αυτή είναι η κυβέρνηση Biden.
Είναι μια πλήρης καταστροφή»
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη από το CNN και το SSRS, η πλειονότητα των Αμερικανών (55%) αντιτίθενται στο Κογκρέσο των ΗΠΑ να χορηγήσει πρόσθετη βοήθεια στην Ουκρανία, επειδή το κοινό διαφωνεί σχετικά με το εάν οι ΗΠΑ έχουν ήδη κάνει αρκετά για να βοηθήσουν την Ουκρανία.
Την ίδια στιγμή, το 51% των ερωτηθέντων λέει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη κάνει αρκετά για να βοηθήσουν την Ουκρανία και το 48% πιστεύει ότι πρέπει να παρασχεθεί περισσότερη υποστήριξη.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube