REAL TIME |

Weather Icon

Τί ειπώθηκε στη συνάντηση του Αρμενίου Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ινδίας;

Τί ειπώθηκε στη συνάντηση του Αρμενίου Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ινδίας;

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης εργασίας του στην Ινδία, ο Γραμματέας του Συμβουλίου Υπουργών της Αρμενίας Αρμέν Γκριγκοριάν συναντήθηκε με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού της Ινδίας Ajit Doval.

Ο Γραμματέας του ΣΑ συνεχάρη την αποστολή Chandrayaan-3 για την επιτυχή προσγείωση στη Σελήνη. Στο πλαίσιο των παραπάνω συζητήθηκε η υλοποίηση πιθανών κοινών προγραμμάτων στον τομέα της διαστημικής βιομηχανίας.

Οι πλευρές συζήτησαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιφερειακής ασφάλειας, στο πλαίσιο των οποίων ο A. Γκριγκοριάν παρουσίασε την ανθρωπιστική κρίση του Ναγκόρνο Καραμπάχ και υπογράμμισε τη συμμετοχή της διεθνούς κοινότητας στην υπέρβασή της.

Οι συνομιλητές σημείωσαν με ικανοποίηση τη διαδικασία ανάπτυξης των διμερών σχέσεων Αρμενίας-Ινδίας και συζήτησαν τις προοπτικές ανάπτυξης των σχέσεων προς διάφορες κατευθύνσεις.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube