Weather Icon
Ιράν , Ισραήλ 31 Αυγούστου 2023

Τεχεράνη: Αποτρέψαμε μεγάλο σχέδιο δολιοφθοράς στο οποίο εμπλέκονται σιωνιστικοί κύκλοι

Τεχεράνη: Αποτρέψαμε μεγάλο σχέδιο δολιοφθοράς στο οποίο εμπλέκονται σιωνιστικοί κύκλοι

Ιράν: Απέτρεψε το «μεγαλύτερο σχέδιο δολιοφθοράς» στην στρατιωτική του βιομηχανία

Το Ιράν κατηγόρησε το Ισραήλ ότι βρίσκεται πίσω από ένα αποτυχημένο σχέδιο σαμποτάζ της αμυντικής του βιομηχανίας και της παραγωγής πυραύλων, ανέφεραν την Πέμπτη τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Οι δύο εχθροί βρίσκονται εδώ και δεκαετίες σε έναν σκιώδη πόλεμο, με αμοιβαίες κατηγορίες για σαμποτάζ και σχέδια δολοφονίας.

«Η μονάδα πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας ματαίωσε ένα από τα μεγαλύτερα σχέδια σαμποτάζ με στόχο τη στρατιωτική βιομηχανία πυραύλων, αεροπορίας και εναέριου χώρου του Ιράν», ανέφερε η ιρανική κρατική τηλεόραση.

«Το σαμποτάζ αυτό πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση των σιωνιστικών υπηρεσιών πληροφοριών και των πρακτόρων τους», προσθέτει η Τεχεράνη. 

Δεν υπήρξε άμεση απάντηση από το Ισραήλ.

Ένας ανώνυμος αξιωματούχος του ιρανικού υπουργείου Άμυνας τον οποίο επικαλούνται τα κρατικά μέσα ενημέρωσης δήλωσε ότι ένα δίκτυο πρακτόρων προσπάθησε να εισαγάγει ελαττωματικά εξαρτήματα στην παραγωγή προηγμένων πυραύλων.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube