Weather Icon
Αλβανία , Βόρειος Ήπειρος 14 Αυγούστου 2023

Σύμπτωμα παραμόρφωσης της δημοκρατίας λέει Αλβανός βουλευτής! Κάνει λόγο για απαγωγή του Βορειοηπειρώτη πριν τις εκλογές

Σύμπτωμα παραμόρφωσης της δημοκρατίας λέει Αλβανός βουλευτής! Κάνει λόγο για απαγωγή του Βορειοηπειρώτη πριν τις εκλογές

Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Titran Shehu αντέδρασε για την υπόθεση Μπελέρη, για την οποία έχει προκηρυχθεί διαμαρτυρία στις 14 Αυγούστου στη Χιμάρα, όπου Θα συμμετάσχει καὶ ο δήμαρχος Αθηναίων.

Σύμφωνα µε τον Shehu, η σύλληψη του Μπελέρη είναι σύμπτωμα παραμόρφωσης της δημοκρατίας.

Υπογραμμίζει ότι η «απαγωγή» του υποψηφίου 48 ώρες πριν από τις εκλογές, η κράτηση του επ’ αόριστον µε ασήμαντες κατηγορίες, η µη επιτρεπόµενη δικαστική του ελευθερία κα  η µη δυνατότητα ορκωμοσίας για την εκλεγμένη uέση του, έρχεται σε αντίθεση µε κάθε δημοκρατική αρχή και δικαίωµα.

«Την αλήθεια – τονίζει ο Shehu -την έχουν καταλάβει κάποιες ελληνικές προσωπικότητες που μέχρι τις 14 Μαΐου δόξαζαν τη διαστρεβλωμένη µας πραγματικότητα».

Η υπόθεση Μπελέρη, σύμπτωμα παραμόρφωσης της δημοκρατίας! 

Είναι επίθεση κατά των εκλογικών και καθολικών δικαιωμάτων από το καθεστώς. Αποφασίζει και ενεργεί αυθαίρετα, όπου «επιτάσσεται» η δικαιοσύνη.

Η «δικαίωση» εκείνης της αντινοµικής πράξης µε ψευτοεθνικιστικό «πέπλο» από ορισμένους, είναι επικίνδυνη.

Αυτή η ενέργεια, που παραβιάζει τα δικαιώματα της μειονότητας, πάνω απ’ όλα, παραβιάζει τη δημοκρατία στο σύνολό της, δημιουργεί ένα επικίνδυνο προηγούμενογια όλους.

Ανεξάρτητα από το ον είστε ή όχι µέρος µιας μειονότητας, κινδυνεύετε εξίσου!

Αυτή εἶναι η ουσία, που πρέπει να γίνει κατανοητή καὶ σε αυτή τη βάση πρέπει να αντιδράσει κανείς.

Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι Αλβανοί.

Όσοι, έχοντας αφαιρέσει κάθε ψευδαίσθηση για τη «δημοκρατία» µας, ήρθε η ώρα να καταλάβουν ότι αυτή η επιλεκτική παραβίαση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων δεν µπορεί να συνεχιστεί…

Όπου και κάθε παράβαση για οποιοδήποτε µέρος του πληθυσμού, είναι παράβαση για όλους!».

ΠΗΓΗ: himara.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube