REAL TIME |

Ουκρανία , Ρωσία 1 Αυγούστου 2023

Ρωσία: Αποτρέψαμε επίθεση ουκρανικών μη επανδρωμένων σκαφών στο Στόλο του Ευξείνου Πόντου

Ρωσία: Αποτρέψαμε επίθεση ουκρανικών μη επανδρωμένων σκαφών στο Στόλο του Ευξείνου Πόντου

Στόχος ρωσικά πλοία περιπολίας

Τα τρία θαλάσσια drones των Ουκρανών καταστράφηκαν από τα πυρά των ρωσικών πλοίων

Μια ακόμα επίθεση ουκρανικών drones κατά του ρωσικού Στόλο του Ευξείνου Πόντου απέτρεψαν οι ρωσικές δυνάμεις, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις επιχείρησαν χωρίς επιτυχία να επιτεθούν με τρία θαλάσσια drones στα πλοία «Sergei Kotov» και «Vasily Bykov» περιπολικά του ρωσικούΣτόλο του Ευξείνου Πόντου.
Τα τρία θαλάσσια drones του εχθρού καταστράφηκαν από τα πυρά των ρωσικών πλοίων» ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, αναφέροντας πως τα περιπολικά σκάφη δέχθηκαν επίθεση σε απόσταση 340 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Σεβαστούπολης, της βάσης του ρωσικού Στόλο του Ευξείνου Πόντου.
Κατόπιν της αποτροπής της νέας αυτής επίθεσης από θαλάσσια drones – προσφιλής πρακτική των Ουκρανών το τελευταίο διάστημα – τα πλοία περιπολίας συνέχισαν να εκτελούν τα καθήκοντα τους.
Σημειώνεται πως αντίστοιχη επίθεση είχε γίνει και την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου, κατά του Sergei Kotov, η οποία και αυτή είχε αποκρουστεί με επιτυχία.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube