Weather Icon
Ουκρανία , Ρωσία 23 Αυγούστου 2023

Πούτιν: Η Ουκρανία αντιμετωπίζει τους Ουκρανούς στρατιώτες σαν ξένους

Πούτιν: Η Ουκρανία αντιμετωπίζει τους Ουκρανούς στρατιώτες σαν ξένους

Κριτική Πούτιν στην Ουκρανία 

“Μερικές φορές κοιτάζω τι κάνει η άλλη πλευρά – έχω την εντύπωση ότι αυτοί δεν είναι καθόλου δικοί τους άνθρωποι, τους οποίους σπρώχνουν προς τα εμπρός στα ναρκοπέδια…Κάνουν σαν να μην είναι καθόλου πολίτες τους” ανέφερε ο Putin

Οι ουκρανικές αρχές, ρίχνοντας τον λαό τους στην «επίθεση», συμπεριφέρονται σαν να μην είναι πολίτες τους, δήλωσε ο πρόεδρος Putin σε συνάντηση με τον αναπληρωτή επικεφαλής του Luhansk, Leonid Pasechnik.

«Μερικές φορές κοιτάζω τι κάνει η άλλη πλευρά – έχω την εντύπωση ότι αυτοί δεν είναι καθόλου δικοί τους άνθρωποι, τους οποίους σπρώχνουν προς τα εμπρός στα ναρκοπέδια… Κάνουν σαν να μην είναι καθόλου πολίτες τους. Καταπληκτικό. Αλλά αυτά είναι οι υποθέσεις τους, τα προβλήματά τους», είπε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους.

Παράλληλα, ο Putin σημείωσε ότι η κατάσταση στη γραμμή επαφής είναι πλέον σταθερή.

Ο Pasechnik, με τη σειρά του, ανέφερε ότι στο Luhansk η κατάσταση παραμένει τεταμένη λόγω της εγγύτητας της πρώτης γραμμής, αλλά σταθερή.

Ο Πρόεδρος είπε ότι η ηγετική ομάδα του LPR αντιμετωπίζει καλά τα καθήκοντα που έχουν τεθεί και θα είναι σε θέση να οργανώσει τη διεξαγωγή εκλογών στη δημοκρατία στις τρέχουσες δύσκολες συνθήκες.

«Βλέπω ότι σε γενικές γραμμές τα πάτε καλά». Ο Putin επέστησε επίσης την προσοχή στην ανάγκη δημιουργίας άμεσης επαφής με τους ανθρώπους. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, απαιτεί από τον κόσμο να είναι συγκεντρωμένος και έτοιμος για σοβαρή δουλειά. Βλέπω από τα αποτελέσματα των τελευταίων μηνών, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο: φυσικά, οι άνθρωποι σας είναι ταλαντούχοι, όλοι είναι έτοιμοι να δουλέψουν, και θέλουν να δουλέψουν και ξέρουν πώς να δουλεύουν», πρόσθεσε ο αρχηγός του κράτους.

Διαβεβαίωσε ότι η Ρωσία θα συνεισφέρει σε αυτή τη διαδικασία και θα έχει θετική στάση.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube