Weather Icon
Ουκρανία 9 Αυγούστου 2023

Oleg Soskin, σύμβουλος π. Προέδρου της Ουκρανίας Λ. Κούτσμα: Μετέτρεψαν την χώρα σε ανοικτό στρατόπεδο συγκέντρωσης

Oleg Soskin, σύμβουλος π. Προέδρου της Ουκρανίας Λ. Κούτσμα: Μετέτρεψαν την χώρα σε ανοικτό στρατόπεδο συγκέντρωσης

Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, ο Ουκρανός ηγέτης θέλει να φυλακίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους

Ο σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας επέκρινε τα μέτρα που λαμβάνει ο Ζελένσκι κατά των πολιτκών του αντιπάλων. Συγκεριμένα είπε:

“Ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky έχει μετατρέψει την Ουκρανία σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και καταπιέζει όλους όσοι αντιτίθενται στον στρατιωτικό νόμο, δήλωσε ο Oleg Soskin που ήταν σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας, Leonid Kuchma.

Ο Zelensky και οι Υπηρέτες του Λαού διεξάγουν πόλεμο στη χώρα εναντίον όλων των αντιφρονούντων και δυνάμεων της αντιπολίτευσης. Διεξάγουν πόλεμο κατά του ανδρικού πληθυσμού. Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Λένε ότι όλοι όσοι υποστηρίζουν την κατάργηση του στρατιωτικού νόμου είναι προδότες”.

Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, ο Ουκρανός ηγέτης θέλει να φυλακίσει τους αντιπάλους του. Στην πραγματικότητα, μετατρέπει το δικό του κράτος σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ανεπιθύμητων ανθρώπων, συνόψισε ο πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube