Weather Icon

Οι CEO των μεγάλων brand παγκοσμίως είναι Ινδοί

Οι CEO των μεγάλων brand παγκοσμίως είναι Ινδοί

Διευθύνοντες σύμβουλοι σε ξακουστές εταιρείες, από το Youtube μέχρι τη Microsoft.

Η επίσκεψη του Ινδού πρωθυπουργού, Ναρέντρα Μόντι, στην Ελλάδα έφερε πολλές εξελίξεις. Εξάλλου για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια Ινδός ηγέτης ήρθε στη χώρα μας και η έλευση είχε συν τοις άλλοις ιστορικό χαρακτήρα, οι σχέσεις των δυο χωρών κρατούν χιλιάδες χρόνια, απ’την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ελλάδα και Ινδία συμφώνησαν να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους στον αμυντικό τομέα, το εμπόριο και θέματα που αφορούν το μεταναστευτικό, καθότι χρειάζονται εργατικά χέρια για γεωργική ανάπτυξη.

Η χώρα μας εγκαινίασε μια νέα εποχή λοιπόν με την Ινδία, η οποία βρίσκεται σε ανοδική τροχιά τα τελευταία χρόνια, λόγω του μοντέλου της διακυβέρνησης Μόντι, ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία από το 2014. Η οικονομία της ασιατικής χώρας προοιωνίζει ένα λαμπρόν μέλλον, το οποίο βασίζεται λόγω του τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει. Μην ξεχνάμε, ότι η Ινδία ξεπέρασε σε πληθυσμό την Κίνα και πλέον έχει τις ευλογίες των ΗΠΑ για την αντικατάστασή της.

«India is the new China» είναι το σύνθημα που προωθείται μέσα από αναλύσεις που αφορούν το Business Intelligence με την επενδυτική εταιρεία «Morgan Stanley» να κάνει λόγο για «τη δεκαετία της Ινδίας». Ήδη η Apple εγκατέλειψε τα εργοστάσιά της στην Κίνα και ενίσχυσε την παραγωγή iPhone στην Ινδία.

Και αν αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ανάπτυξη από πλευράς Ινδίας, ρίξτε μια ματιά στο tweet που αλιεύσαμε από το World of statistics. Σε αυτό φαίνεται, ότι Οι CEO των μεγάλων brand παγκοσμίως είναι Ινδοί. Μιλάμε για διευθύνοντες σύμβουλοι σε ξακουστές εταιρείες, από το Youtube μέχρι τη Microsoft.

Ρίξτε μια ματιά:

ΠΗΓΗ: Γεωπόλδος/Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube