Weather Icon

Μεταναστευτικό και οι επιπτώσεις του στην Κυπριακή Κοινωνία

Μεταναστευτικό και οι επιπτώσεις του στην Κυπριακή Κοινωνία

Ο Ελληνισμός σε κίνδυνο

Υπό Μιχαλάκη Χρίστου

Παρακολουθώ με ιδιαίτερη ανησυχία τις συνεχιζόμενες ροές παρανόμων μεταναστών που καταφθάνουν στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας είτε δια θαλάσσης είτε ενθαρρυμένοι και υποβοηθούμενοι από την Τουρκία μέσω της γραμμής καταπαύσεως του πυρός.

Διερωτώμαι πότε θα μπορέσουμε να ανακόψουμε και πως την πορεία όλων αυτών που είτε επιλέγουν ενσυνείδητα την Κύπρο, γιατί βρίσκουν πρόσφορο το έδαφος για τους ίδιους και τις πολυμελείς τους οικογένειες σε βάρος του γηγενούς πληθυσμού της χώρας είτε γιατί τους το επιβάλλουν χώρες για εξυπηρέτηση δικών τους μακροπρόθεσμων στόχων και σκοπών όπως η Τουρκία.

Η ενθάρρυνση και υποβοήθηση τους με διάφορους τρόπους από την Τουρκία δεν είναι μια τυχαία επιλογή αλλά μια μακροπρόθεσμη και καλά προετοιμασμένη ενέργεια που σκοπό έχει την διάβρωση της ευρύτερης Κυπριακής Κοινωνίας από τη μια και την αλλοίωση από την άλλη του δημογραφικού της χαρακτήρα προς όφελος του μουσουλμανικού στοιχείου που και με την γενικότερη πολιτική που ακολουθεί η Τουρκία στο Κυπριακό εξυπηρετεί τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα της που δεν είναι άλλα από τον έλεγχο του βορείου Τμήματος της Κύπρου και την τελική αμαχητί κατάληψη, όπως διαχρονικά διακηρύσσουν Τούρκοι Πολιτικοί και Στρατιωτικοί ολόκληρης της Κύπρου.

Προειδοποιώ και καλώ Κυβέρνηση, Βουλή και Κόμματα να αντιδράσουν ιδιαίτερα προς την κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης και να την καλέσουν να αναλάβει τις ευθύνες της έναντι ενός ημικατεχόμενου Κράτους μέλους της με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Εμείς ως Κύπριοι δεν θέλουμε την οικονομική βοήθεια της Ε.Ε. για να συντηρούμε τις χιλιάδες παράνομους μετανάστες με όλες τις δυσμενείς για την Κύπρο και το λαό της εξελίξεις, αλλά την βοήθεια της για να ληφθούν από την μια μέτρα για αποτροπή των συνεχιζόμενων μεταναστευτικών προς την Κύπρο ροών και από την άλλη για επαναπατρισμό τους στις Χώρες προέλευσής τους ή να κατανεμηθούν και σε άλλες χώρες μέλη της Ε.Ε.

Αυτά απαιτεί σήμερα η Κυπριακή Κοινωνία η οποία είναι μάρτυρας των όσων διαδραματίζονται καθημερινά σε πόλεις και χωριά με την δημογραφική τους αλλοίωση την διαφορετικότητα στον πολιτισμό στα ήθη και τα έθιμα τις παραδόσεις και τη Θρησκεία, τις αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν τον λαό μας και την αύξηση των διαφόρων μορφών εγκλήματος που ευχόμαστε οι αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας να είναι σε θέση να αποτρέπουν.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube