Weather Icon
ΗΠΑ , Πολωνία , Πυρηνικά Όπλα 1 Ιουλίου 2023

Σιγή ασυρμάτου από ΗΠΑ για τα πυρηνικά όπλα του ΝΑΤΟ στην Πολωνία

Σιγή ασυρμάτου από ΗΠΑ για τα πυρηνικά όπλα του ΝΑΤΟ στην Πολωνία

Κανένα σχόλιο από τον Τζον Κίρμπι

Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ John Kirby ισχυρίστηκε ότι δεν έχει απολύτως τίποτα να πει για αυτού του είδους τις διαπραγματεύσεις με την Πολωνία

Η αμερικανική κυβέρνηση δεν προέβη σε σχόλιο για το εάν συζητά πιθανή ανάπτυξη πυρηνικών όπλων σε πολωνικό έδαφος με τη Βαρσοβία.

Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ John Kirby ισχυρίστηκε ότι δεν έχει απολύτως τίποτα να πει για αυτού του είδους τις διαπραγματεύσεις με την Πολωνία.
Επισήμανε δε ότι η ανάπτυξη πυρηνικών συστημάτων δεν είναι θέμα δημόσιας συζήτησης και δεν πρόκειται να αρχίσει να το συζητά σήμερα.

Αυτό ήταν το σχόλιό του σε μια παρατήρηση που έκανε νωρίτερα ο Πολωνός πρωθυπουργός Mateusz Morawiecki, ο οποίος ανακοίνωσε το αίτημα της Βαρσοβίας να συμπεριληφθεί η χώρα στο πρόγραμμα υποδοχής πυρηνικών όπλων.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube