REAL TIME |

Weather Icon

Σε εξέλιξη εθνοκάθαρση στο Αρτσάχ! Ο κόσμος κάνει ουρές για ψωμί

Σε εξέλιξη εθνοκάθαρση στο Αρτσάχ! Ο κόσμος κάνει ουρές για ψωμί

Η εικόνα στο Στεπάνεκερτ είναι απογοητευτική εξαιτίας του 7μηνου αποκλεισμού του διαδρόμου του Λατσίν από το Αζερμπαϊτζάν. Τα ράφια των σούπερ μάρκετ άδειασαν! Οι προμήθειες τελείωσαν. Οι άνθρωποι κάνουν ουρές για λίγο ψωμί. Πρόσφατα οι αζερικές δυνάμεις μπλόκαραν ανθρωπιστική βοήθεια 400 τόνων. Μία νέα γενοκτονία είναι σε εξέλιξη. Στόχος είναι ο ξεριζωμός των Αρμενίων από τις πατρογονικές τους εστίες.

Σταματήστε τον αποκλεισμό του Αρτσάχ!!!

Από τον Δεκέμβριο του 2022 το Αζερμπαϊτζάν έχει απκλείσει τον διάδρομο του Λατσίν που συνδέει την Αρμενία με την Αυτόνομη Δημοκρατία του Αρτσάχ. Ο αρμενικός πληθυσμός του Ναγκόρνο Καραμπάχ σαν σύχρονοι… Ελεύθεροι Πολιορκημένοι βρίσκεται υπό απομόνωση εδώ και 7 μήνες με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί τεράστια ανθρωπιστική κρίση.

Ο στόχος του Αζερμπαϊτζάν είναι να συνεχίσει τη Γενοκτονία που ξεκίνησε η Τουρκία το 1915. 120.000 ψυχές ζητούν λύτρωση. Η Διεθνής Κοινότητα κωφεύει.

Ενώστε τη φωνή σας με τους Αρμενίους του Αρτσάχ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube