Weather Icon
ΗΠΑ , ΝΑΤΟ , Ρωσία 6 Ιουλίου 2023

Πατρούσεφ, Πρόεδρος Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας: Το ΝΑΤΟ έχει εξαπολύσει υβριδικό πόλεμο στη Ρωσία

Πατρούσεφ, Πρόεδρος Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας: Το ΝΑΤΟ έχει εξαπολύσει υβριδικό πόλεμο στη Ρωσία

Ρωσία: Οι απειλές που προέρχονται από το ΝΑΤΟ αυξάνονται

Ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πάτρουσεφ δήλωσε σήμερα ότι οι απειλές για την Ρωσία που προέρχονται από την υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ αυξάνονται, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Το TASS επικαλείται τον Πάτρουσεφ που δήλωσε ότι “η ανάπτυξη στρατιωτικών υποδομών του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, η εντατικοποίηση των αναγνωριστικών δραστηριοτήτων και η παρουσία τακτικών πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη ενισχύει τις στρατιωτικές απειλές για την Ρωσία”.

O Πάτρουσεφ είπε επίσης ότι η Ουκρανία έχει πραγματοποιήσει εφέτος περισσότερες από 70 επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην Κριμαία και επίσης πραγματοποιήσει επίσης επιθέσεις τις περιοχές Κρασνοντάρ και Ροστόφ της νότιας Ρωσίας, μετέδωσε το πρακτορείο RIA.

“Οι στόχοι κατά κανόνα είναι ενεργειακές και βιομηχανικές υποδομές, η καταστροφή των οποίων απειλεί την ειρηνική ζωή και την υγεία των ανθρώπων”, δήλωσε ο Πάτρουσεφ σε συνάντηση για θέματα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Κρασνοντάρ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube