Weather Icon

Ο Νατσιός τρέλανε πάλι φιλελέ, δικαιωματιστές και… τους απελευθερωμένους σεξουαλικά! “Αγωγή Αγνότητας στα σχολεία! Οι εκτρώσεις δεν έχουν ιατρική και νομική λογική”

Ο Νατσιός τρέλανε πάλι φιλελέ, δικαιωματιστές και… τους απελευθερωμένους σεξουαλικά! “Αγωγή Αγνότητας στα σχολεία! Οι εκτρώσεις δεν έχουν ιατρική και νομική λογική”

Δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις έκανε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκη, Δημήτρης Νατσιός.

Ο κ. Νάτσιος μιλώντας στον Ant1 , ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ, «να γίνεται και μία διαφορετική αγωγή στα σχολεία, να γίνεται αγωγή της αγνότητας. Ενώ για τις αμβλώσεις ανέφερε ότι «Το δικαίωμα της έκτρωσης δεν εδράζεται σε καμία ιατρική και νομική λογική!»

Ο επικεφαλής του κόμματος ΝΙΚΗ, απαντώντας σε «βροχή ερωτημάτων», είπε πως τα μέλη του κόμματος «δεν είμαστε θρησκόληπτοι ούτε φασίστες ούτε ακροδεξιοί. Θα αγωνιστούμε με σθένος, δυναμισμό, ευγένεια και πραότητα για τον ελληνικό λαό».

Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι και τα μέλη του κόμματος είπε ότι «εκτός από την Πίστη, βλέπουμε και την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων».

«Θα σεβαστούμε αν κάποιος θέλει να δώσει πολιτικό όρκο στην Βουλή, για όνομα του Θεού…. Μπαίνοντας στην τάξη, πολλές φορές έκανα τον σταυρό μου, αυτό είναι κακό;», είπε ο κ, Νατσιός, λέγοντας ότι στην καριέρα του ως εκπαιδευτικός έχει «αγκαλιάσει» παιδιά άλλων εθνικοτήτων και θρησκευμάτων.

Ως προς την πολιτική τοποθέτηση του κόμματος ΝΙΚΗ, ο Δημήτρης Νατσιός είπε ότι «οι όροι δεξιά και αριστερά εισήχθησαν στην πολιτική ζωή στην Γαλλική Επανάσταση. Νωρίτερα δεν υπήρχαν Έλληνες; Υπήρχαν οι Ρωμιοί, ενώ παλαιότερα είχαμε διάφορα ονόματα. Δεν έχουμε αριστερές και δεξιές παρωπίδες, δεν είμαστε ακροδεξιό κόμμα, απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες. Στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα και μας αδικεί ότι μας λένε ακροδεξιούς».

«Πολύ καλά έκανε η Εκκλησία της Ελλάδος και πήρε θέση για την σχέση της με την πολιτική και τις εκλογές» απάντησε ο κ. Νατσιός, ενώ σε άλλο ερώτημα αποκρίθηκε πως «τα περί ρωσικών παρεμβάσεων και υποστήριξης οικονομικής στο κόμμα δεν ευσταθούν. Από πίσω μας κρύβεται μόνο η Ελλάδα».

Σχετικά με το Άγιο Όρος και τις αναφορές για υποστήριξη του κόμματος από την μοναστική πολιτεία του Άθω, ο Δημήτρης Νατσιός είπε «δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι πιστεύει και λέει ο καθένας. Επίσημη στήριξη από την Επιστασία του Αγίου Όρους δεν υπήρξε. Αν κάποιος προσκυνητής πάει στο Άγιο Όρος και ένας μοναχός του μιλούσε για την ΝΙΚΗ, δεν το ξέρω. Δεν υπήρξε γενική στήριξη της ΝΙΚΗΣ από το Άγιο Όρος».

«Να γίνεται αγωγή της αγνότητας στα σχολεία»!
Για τις προτεραιότητες που θα επιδιώξει να προβάλει το κόμμα του, ο επικεφαλής της ΝΙΚΗΣ είπε «είχαμε ένα βασικό σύνθημα προεκλογικά ότι «χρειαζόμαστε παιδιά και παιδεία». Είμαστε στα όρια της δημογραφικής κατάρρευσης, με έναν γερασμένο λαό και ματαιοπονούμε αν δεν δώσουμε βαρύτητα στην οικογένεια. Σε κάθε χωριό που υπάρχουν έστω 3 παιδιά, πρέπει να υπάρχει δημοτικό σχολείο. Θα αναγεννηθούν πάλι οι τόποι αν λειτουργήσουν τα σχολεία», ενώ σημείωσε πως «σε 102 ενότητες στο μάθημα των Νέων Ελληνικών, δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά υπέρ της οικογένειας. «Πρέπει να γίνεται και μία διαφορετική αγωγή στα σχολεία, να γίνεται αγωγή της αγνότητας»

Οταν οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν, επανέλαβε ότι πρέπει να διδάξουμε την αγνότητα στα παιδιά του Δημοτικού, αντί να διδάσκουμε συνταγές μαγειρικής να διδάσκουμε κείμενα από τους μεγάλους μαϊστόρους της λογοτεχνίας μας και κατέληξε:

«Η λέξη αγνότητα σας ενοχλεί; Αν διδάξετε ένα κείμενο του Πολέμη, του Ελύτη, του Δροσίνη, του Κάλβου, όλα αυτά είναι κείμενα αγνότητας»

Μετά ζήτησε να υπάρχει και οικογενειακή αγωγή, ώστε να διδάσκονται τα παιδιά το θεσμό της οικογένειας, αλλά και να ξαναγεμίσουν τα χωριά με παιδιά.

Πρέπει να προβάλλουμε και να διαφυλάξουμε τον ιερό θεσμό της οικογένειας, να διδάξουμε στα παιδιά μας και την προσοχή, ας το πω έτσι. Αντί να διδάσκουμε συνταγές μαγειρικής, μπορούμε να διδάσκουμε κείμενα από μεγάλους «μαϊστόρους» των ελληνικών γραμμάτων, του Ελύτη, του Δροσίνη, του Κάλβου… γλυκαίνουν την ψυχή των παιδιών».

Για την Βουλή και την αντιπολιτευτική γραμμή της Νίκης, ο κ. Νατσιός είπε ότι «θα υπερψηφίζουμε ότι είναι θετικό για τους πολίτες, όμως θα καταθέσουμε κι εμείς προτάσεις».

Ρωτήθηκε για την διαφορά της ΝΙΚΗΣ από τους Σπαρτιάτες και είπε ότι «οι Σπαρτιάτες, όπως ειπώθηκε από τον αρχηγό τους, απογειώθηκαν με «κηροζίνη». Εμείς δεν έχουμε τέτοια καύσιμα, είμαστε απλοί άνθρωποι. Εμείς δεν εμφορούμαστε από ακραίες θέσεις και απόψεις, σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους», ενώ σχετικά με την στάση του έναντι της Χρυσής Αυγής είπε «σεβόμαστε τους νόμους σχετικά με την Χρυσή Αυγή, ότι έχει πει ο νόμος».

Για τις αμβλώσεις
«Το δικαίωμα της έκτρωσης δεν εδράζεται σε καμία ιατρική και νομική λογική. Ως δημοκρατικό, πατριωτικό κίνημα Νίκη πιστεύουμε πως κανένας απολύτως δεν έχει δικαίωμα προκλήσεως βλάβης στο έμβρυο», επανέλαβε ο κ. Νάτσιος. Οταν ρωτήθηκε αν αναγνωρίζει στις γυναίκες το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, απάντησε ότι «αυτές οι συζητήσεις είναι πολύ δύσκολες, αλλά εξ άκρας συλλήψεως υπάρχει άνθρωπος, υπάρχει το δικαίωμα του ανθρώπου, του αγέννητου παιδιού, αυτή είναι η άποψή μας», είπε.

Οταν ρωτήθηκε να διευκρινίσει αν επιθυμεί να καταργηθούν οι αμβλώσεις, απέφυγε να απαντήσει επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να μπει η οικογενειακή αγωγή στα σχολεία.

Δεν θέλησε να απαντήσει εάν ο ίδιος έχει εμβολιαστεί έναντι του κορωνοϊού, λέγοντας πως «είναι κέρδος της ανθρωπότητας το ιατρικό απόρρητο» και συμπληρώνοντας ότι ως κόμμα «είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό και υπέρ της ελευθερίας του ανθρώπου. Δεν μας άρεσε ότι κάποιοι υγειονομικοί που έδωσαν τα πάντα για να βοηθήσουν οικογένειες, έμειναν μετά για πολλούς μήνες χωρίς δουλειά. Δεν πιστέψουμε φυσικά όσα ακούγονται για τα τσιπάκια και τους εμβολιασμούς».

 

Σημείωση ΧΑΚ: Ως δηλώσεις που μας γυρνούν στον μεσαίωνα χαρακτήρισαν τις δηλώσεις του κ. Νατσιού τα περισσότερα ΜΜΕ. Τους συμφέρει βλέπεται να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και να θάβουν τα προβλήματα. Να ερμηνεύσουμε και εμείς από τη δικιά μας οπτική γωνία τις δηλώσεις του δασκάλου από το Κιλκίς, ο οποίος βάλλεται πανταχόθεν λες σαν εξωγήινο τερατούργημα; Ποιό είναι το νούμερο ένα πρόβλημα της Ελλάδας. Το έχουν παραδεχτεί οι ίδιοι οι πολιτικοί και οι κυβερνώντες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το Δημογραφικό. Γι’αυτό ο κ. Μητσοτάκης ίδρυσε Υπουργείο Οικογένειας. Για την καταπολέμηση της δημογραφικής εξαφάνισης της Ελλάδας. Και καλά έκανε. Από το μπόλιασμα που ακούσαμε κάποτε με μετανάστες είναι πολύ καλύτερο να πολεμήσουμε για να αλλάξουμε τα δεδομένα. Να πολεμήσουμε πως; Οι αμβλώσεις, οι οποίες για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς θεωρείται πολύ μεγάλο αμάρτημα και ισούται με δολοφονία, είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Έχουν μειωθεί. Κάποτε είχαμε 400.000 αμβλώσεις τον χρόνο. Πως είναι δυνατόν να αποφύγεις τις αμβλώσεις; Μόνο με την ενημέρωση των παιδιών και των εφήβων να παίρνουν προφυλάξεις; Όχι δεν γίνεται μόνο έτσι. Πρέπει να το οδηγείς κάθε παιδί και νέο, να διατηρεί την αγνότητά του, γιατί η σεξουαλική πράξη εγκομονεί κινδύνους, όπως οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, αλλά ΠΟΛΥ περισσότερο σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα!!!

Παιδεία αγνότητας, παιδεία αγιότητας. Ναι μας χρειάζεται κάτι τέτοιο. Ίσως βγάλουμε καλύτερους ανθρώπους. Τί καταλάβαμε τόσα χρόνια που απελευθερώθηκαν οι σεξουαλικές συμπεριφορές, οι παρθένες γυναίκες έγιναν είδος προς εξαφάνιση και… ροζοφουστανελάδες και παλικάρια που έγιναν μαλλιά -κουρβάρια; Μη δολοφονείτε άλλους Έλληνες. Έχει δίκιο ο Νατσιός. Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δεν τον ψήφισα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube