REAL TIME |

Weather Icon

Κωνσταντίνος Γρίβας: Κίνδυνος-Θάνατος! Συντριπτική ήττα χωρίς μία ντουφεκιά

Κωνσταντίνος Γρίβας: Κίνδυνος-Θάνατος! Συντριπτική ήττα χωρίς μία ντουφεκιά

Κωνσταντίνος Γρίβας: Ενορχυστρωμένη προσπάθεια με χοντροκομμένη προπαγάνδα! Θέλουν να μας πείσουν ότι πρέπει να υποχωρήσουμε απέναντι στην Τουρκία με παραχωρήσεις.

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών, διευθυντής του Τομέα Θεωρίας και Ανάλυσης Πολέμου στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και διδάσκων Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει στο Newshub.gr τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα θέματα που χωρίζουν τις δύο χώρες, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

«Αν ήταν μονο αυτή η δήλωση του Πρωθυπουργού, δε θα μπαίναμε στη διαδικασία να προβληματιστούμε τόσο πολύ, δεοδμένου ότι ολισθήματα και ατυχείς εκφράσεις μπορούν να υπαρξουν. Από τη στιγμή που ο διακηρυγμένος στόχος των ελληνικών κυβερνήσεων και της ελληνικής διπλωματίας είναι πως αν είναι να πάμε σε κάποιο διεθνές δικαστήριο να συζητήσουμε μόνο για το θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ, θα λέγαμε ότι δεν υπαρχει θέμα.

Ωστόσο, δυστυχώς εδώ και καιρό, έχει υπαρξει μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια από ΜΜΕ και διαμορφωτές γνώμης, επιστήμονες, πολιτικούς να μας περάσουν την εικόνα ότι πρέπει να παραχωρήσουμε κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας προς όφελος της ειρήνης κτλ

Ιδιαίτερα μετά το Βίλνιους υπηρξε ένας κεραυνοβόλος επικοινωνιακός πόλεμος, από όλα τα κυρίαρχα ΜΜΕ, ότι έχει αλλάξει το κλίμα, έχουμε μια άλλη Τουρκία (…). Όλα αυτά είναι εξοργιστικά, παρανοϊκά και ύποπτα. Γιατί η Τουρκία θα συνεχίζει αυτό τον ολοκληρωτικού χαρακτήρα πόλεμο εναντίον της Ελλάδας για να αποκόψει κομμάτι της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γρίβας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube