Weather Icon
Γαλλία 4 Ιουλίου 2023

Georges Bensoussan στη Le Figaro: Μας έχουν κλείσει το στόμα και μας έχουν υποχρεώσει να αποδεχτούμε μια παραμορφωμένη εικόνα της πραγματικότητας

Georges Bensoussan στη Le Figaro:  Μας έχουν κλείσει το στόμα και μας έχουν υποχρεώσει να αποδεχτούμε μια παραμορφωμένη εικόνα της πραγματικότητας

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με αφορμή τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στο Παρίσι με τις αναταραχές που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της λαϊκής οργής για τον θάνατο 17χρονου από πυρά αστυνομικού έδωσε ο Georges Bensoussan στην εφημερίδα Le Figaro με τίτλο «Η άρνηση που τροφοδοτείται από τον «πολιτιστικό αριστερό» ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την κατάσταση».

“Δεν έχουμε σταματήσει να πληρώνουμε τις συνέπειες της αποσιώπησης της πραγματικότητας για να μην μας πούνε «ακροδεξιούς». Ολος αυτός ο διαστρεβλωμένος και εργαλειοποιημένος αντιρατσισμός έχει καλύψει με ένα πέπλο σιωπης όλα τα προβλήματα που βιώνουμε δεκαετίες τώρα στα περίφημα πλέον σε όλον τον κόσμο προάστια του Παρισιού και άλλων πόλεων της Γαλλίας.

Μας έχουν κλείσει το στόμα και μας έχουν υποχρεώσει να αποδεχτούμε μια παραμορφωμένη εικόνα της πραγματικότητας. Αλήθεια έχετε ακούσει να μιλάει ποτέ κανείς για τους ομαδικούς βιασμούς κοριτσιών στα προάστια ; Εχετε ποτέ ακούσει κανένα στα αριστεροκρατούμενα Media να λέει ότι μέσα σε είκοσι χρόνια το Saint-Denis έχει αδειάσει από εβραίους ;”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Bensoussan, ο οποίος είναι ιστορικός, ειδικός σε θέματα που αφορούν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και τον αντισημιτισμό. To 2002 είχε εκδώσει το “The Lost Territories of the Republic” , ένα βιβλίο που προειδοποιούσε για την κατάσταση στα προάστια.

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube