Χρήστος Μουρτζούκος στο e-enimerosi: Οι ομογενείς στην Ευρώπη ανασυντάσσονται, η ομογένεια δυναμώνει και δημιουργεί.

Χρήστος Μουρτζούκος στο e-enimerosi: Οι ομογενείς στην Ευρώπη ανασυντάσσονται, η ομογένεια δυναμώνει και δημιουργεί.
Είναι η προσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες της Ευρώπης με την δημιουργία ενός οργανισμού για να δυναμώσουν και να αναδείξουν την ελληνική ομογένεια σε όλο τον κόσμο.

Του Χρήστου Μουρτζούκου

Οι επίσημες ανακοινώσεις ήρθαν μετά τις εκλογές μέσα στην εβδομάδα. Ένας οργανισμός ο οποίος έχει θέσει γερά θεμέλια.

Οι άνθρωποί του, εργάστηκαν επί ενάμιση χρόνο για την δημιουργία του και τις βάσεις που θα έχει για να μπορέσει να συγκροτηθεί και να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα. Μια κίνηση η οποία έχει να κάνει καθαρά από ομογενείς και δεν σχετίζεται με άλλους παράγοντες, είναι καθαρά ένας ελεύθερος φορέας ο οποίος ονειρεύεται το μέλλον της ομογένειας δημιουργικό και ενεργητικό, είναι ένα παράδειγμα της νέας γενιάς των ομογενών.

Επιστήμονες, και ελεύθεροι επαγγελματίες, όπου η αγάπη τους για την Ελλάδα τους ώθησε σε αυτή την πολύ σημαντική κίνηση, μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία τόσο από τους ανθρώπους οι οποίοι θα τον καταρτίζουν και επίσης με επαφές και πρωτοβουλίες και από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Οι ομογενείς της Ευρώπης θέλουν να δυναμώσει η φωνή τους, να έχουν λόγο και έργο, τόσο στο χώρο της ομογένειας όσο και για το τι συμβαίνει στη μητέρα πατρίδα.

Δείτε την ανακοίνωση ίδρυσης του Ιδρύματος εδώ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube