Ολλανδία , Τουρκία , Υγεία 22 Ιουλίου 2023

545 Ολλανδές θύματα αποτυχημένων αισθητικών επεμβάσεων που έλαβαν χώρα στην Τουρκία

545 Ολλανδές θύματα αποτυχημένων αισθητικών επεμβάσεων που έλαβαν χώρα στην Τουρκία

545 γυναίκες από την Ολλανδία ξεκίνησαν μια διαδικτυακή καμπάνια με σκοπό την ευαισθητοποίηση κατά συγκεκριμένης τουρκικής κλινικής αισθητικής χειρουργικής.

545 γυναίκες από την Ολλανδία ξεκίνησαν μια διαδικτυακή καμπάνια με σκοπό την ευαισθητοποίηση κατά συγκεκριμένης τουρκικής κλινικής αισθητικής χειρουργικής που, όπως λένε, τις άφησε ανάπηρες μετά από διαδικασίες όπως η αυξητική ισχίου και στήθους και η λιποαναρρόφηση.

Οι γυναίκες φέρονται να επέλεξαν μια κλινική αισθητικής χειρουργικής που ονομάζεται İmed İstanbul λόγω των φθηνών τιμών. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην τουρκική έκδοση του BBC, η κλινική, η οποία διαφημιζόταν αρκετά στο facebook, ανήκει σε έναν Ολλανδό υπήκοο, τουρκικής καταγωγής, με το όνομα Zübeyde Akdaş.

Οι Ολλανδές είπαν ότι η συμφωνία που υπέγραψαν πριν από το χειρουργείο ήταν στα τουρκικά και ότι ήθελαν να μοιραστούν τις αρνητικές τους εμπειρίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προειδοποιήσουν τις υπόλοιπες γυναίκες και να τις αποτρέψουν από το να κάνουν το ίδιο λάθος.

Η ομάδα του Facebook (μέσω της οποίας γίνεται η διαδικτυακή καμπάνια) έχει φτάσει σχεδόν τα 1000 μέλη και η εφημερίδα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ολλανδία, DeTelegraaf, δημοσίευσε μια είδηση με τίτλο: «Έμειναν ανάπηρες από τον Τούρκο βασιλιά των γοφών», η οποία περιγράφει λεπτομερώς αυτά που οι γυναίκες είπαν ότι βίωσαν στην κλινική αισθητικής χειρουργικής İmed Istanbul.

 

 

 

 

Μετάφραση: Γιάννης Λιναρδάτος

Πηγή: https://www.duvarenglish.com/health-2/2019/09/26/hundreds-of-dutch-women-victims-of-aesthetic-malpractice-in-turkey

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube